En Dag hos ALS teamet

Svintoflickan: Det är Mickispis du menar, typ en sån fast av ett annat märke, samma märke som vi har på vitvarorna vill vi ha. Ja vi får se till att få till en däjt snart. Lea var ju mini & sovandes när vi träffades senast har väl hänt endel sen dess kan jag tänka =)

Callo: Ja jag såg hela Beck enda kvällen i veckan jag tittar på tv såååå sent, det var ingen mördare de hade tagit självmord, Oscar fick tag i ena tjejens mobil som innehöll en film på deras "Hej Då", tragiskt...

Systeryster fick en skön natts sömn, Alice vaknade för välling vid 6 men somna sen om igen till 8.30 så vi var båda uppe innan hon vaknade & gjorde oss i ordning. Mötte upp pappa & andra syster på sjukhuset & sen satt vi & pratade i väntrummet i nästan 40 min innan det blev vår tur. Synd nog var Kuratorn sjuk, men med satt en Neurolog (inte mammas) som var jättebra & så de 2 sjuksköterskorna vi träffat tidigare. Vi fick ju inte samma handfasta "lösningar" som man kan få utav en Kurator men vi fick ventilera & diskutera mamma vilket kändes skönt.  Mamma har tagit det hela bra, skickade ett fint sms innan vi kom dit & efteråt har jag haft lite mailkontakt & hon verkar glad för vår skull att vi varit där. Pappa tycker även att han redan märkt förbättring på humöret sen mamam började ta sina tabletter, vi håller nu alla tummar vi har. Efteråt åt jag, äldsta syster & pappa lunch.

Mannen var hemma med Alice & de hade haft en mysig dag. När jag kom hem fikade vi & sen gick vi ut en sväng. Mannen satte upp nummer på huset & jag packade ihop ljusslingan. Alice älskar att vara ute & ville inte gå in även fast hon var iskall.

Känns som att livet & humöret är bra så länge mamma är positiv och håller sig "lugn". önskar av hela mitt hjärta att detta luign ska få fortsätta.

Dagens meny:
Frukost: Mild Lätt Yoghurt med frön & musli +te
Lunch: Blaskig kycklingsoppa & mineralvatten
Fika: te & 2 knäckebrödskivor utan pålägg
Kvällsmat: teriyakilax med sesamfrön, kokta grönsaker & 1 liten avocado
Kvällsfika: ½ grape, 2 bitar mörk choklad & te

Viktstatus: -3 kg av 7 som ska bort, sakta men säkert krypandes nedåt, det är huvudsaken...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag somnade ifrån slutet på Beck, men kul att läsa slutet, är ju så irriterande när man missar det. Va kul att det går bra med kilona! Kram

2009-03-16 @ 19:53:37
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: svintoflickan

å skönt om de börjar lugna sig..för er alla!



å de är så kul att shopa barnsaker..men här har inte lea fått så mkt nytt eftersom hon får en del leksaker efter grabbsen.



hon har en stooor blå bula i pannan..pluttan..ramlade från en liten korgstol..

ändå var jag rätt nära henne ...svårt de där att hinna med de små.



kramkram

2009-03-17 @ 01:21:16
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0