En dag med Klätterapan hos syster!

Idag åkte Alice & jag till syster & hennes 2 barn. Alice blev som vanligt lite åksjuk på vägen men somna sen. Väl framme var en av systers vänner där oxå och vi tog en kopp te. Alice & E lekte riktigt bra tills Alice fick nys om trappen, sen var det INGET annat som hägrade & de har ingen grind så det går inte lösa på så sätt. Stuntals gick Alice med på att vistas i ett annat rum, men det var trappen som var allra roligast & hon klättrar långt, när vi kom hem klättrar hon uppför hela våran trapp på ett kick!! När Alice kusin F kom hem från skolan + klippning så var det MER spännande att leka med honom en stund & vi fikade och F matade Alice med små små kexbitar. Syster och jag fick oss en pratstund & kunde ta lite mammaprat i lugn & ro tills Alice blev trött & vi åkte hem.

Fick ett "kaosmail" från pappa igår då han lät lite uppgiven. Idag har jag ringt LSS-handläggare & bokat infromationsträff hemma hos mamma & pappa. Information kan ju inte skada & det brukar vara lättare för mamam att ta in saker någon utomstående säger än vad hennes man & barn säger...

Idag har Alice farmor shoppat baddräkt till Alice, en Panos i rosa hur söt som helst!

Här kommer bilder på klätterapans blåmärken:





Hon leker nu titt-ut med sina egna händer, men det går lika bra att hålla för öronen -sötnos!

Dagens meny:

Frukost: Mild lättyoghurt med frön & musli & te
Lunch: ris med thaisgryta med räkor
Fika: te & ½ biskvi
Middag: grönsallad & köttfärsbiff & cayenne majonäs
Kvällsfika: frukt & te

Kommentarer
Postat av: Anonym

Söta klätterapan, vad fin hon är! Hon kommer att gå långt i livet så målmedveten som hon är=)

Hoppas det går bra på mötet och att ni får träffa en bra handläggare imorgon. Det är jätebra att få information, då hinner det sjunka in tills de känner sig redo.

Kram.

2009-03-03 @ 19:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0