Jobb & Feber

Camilla: Ja det är lätt hänt att inte fortsätta se Becke fter Nyheterna... Ja det är skönt, det går sakta men huvudsaken är ju att det händer NÅGONTING åt rätt håll. När tar du fram vågen igen?

Svintoflickan: Alice har mycket leksaker efter både mig & mannen. Känns onödigt att köpa nytt för hon kan ju leka likabra med en plastslev som en superflashig dyr leksak. Bulor & blåmärken blir det här med, vurporna blir ju värre ju äldre de blir & man kan ju inte vakta hela tiden det mår ju varken mammor eller barn bra av.

Alice har känts lite småhängig sista dagarna. Inte fullt på topp & igår när jag la henne så började hon skrika, men hon lugnade sig snabbt själv & somnade & sov till 6, fick välling & somna om till 8.30. Själv klev jag upp 7.15 & åkte till jobbet vid 8. Svärmor kom hit 7.30 & har torkat snor & gosat med tröttis Alice som gäspat hela förmiddagen. När jag kom hem efter jobbet tempade hon 38,5 så det blir inge bad eller kompisbesök imorgon som var planerat...

På jobbet blev jag erbjuden att jobba några veckor till vilket jag ska tacka ja till men då jobba 1 heldag istället. Dels har det inte känts som det behövts besök av mig 2 gånger i veckan & så blir det eftersläp med journal & beställningar om jag inte ska jobba över varje dag vilket jag varken vill eller kan.

Det kommer fortfarande ljusa rapporter på mammafronten, hon har till & med tagit en promenad alldeles själv! Helt fantastiskt! Har nog inte hänt på minst 3 månader!

Dagens meny:

Frukost: 2 dl Mild lätt yoghurt, frön & musli +te
Lunch: Morots & Linssoppa 2 knäcke med margarin
Fika: Cola Zero & frukt
Kvällsmat: ugnsstekt kyckling, 2 stekta ägg sweet chilisås, broccoli & tomat
Kvällsfika: ½ grape & mörk choklad+ te


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! Ja man skulle önska att det skulle gå med raketfart men tycker du e duktig, det går åt rätt håll! Jag har inte hållt mitt mål för mars ang ingen vägning.. I lördags var jag superglad, det började äntligen släppa, men sen åt jag godis... jäkligt dumt säkert 300-400g, fanns en megaskål hos familjen. Så får se vad den visar i helgen. Vill skrota vågen ett tag men vet inte om jag "vågar"... Kram!

2009-03-17 @ 20:16:58
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0