Jobbelijobbdag

Anki: Kramar tillbaka!

Anna: Jag brukar frysa soppa i 1 literspåsar, går bra att värma som lunch, om soppa skiktar sig är det bara röa i den så brukar den ta ihop igen!

Svintoflickan: ja jag misstänkte dig! =) Kramar tillbaka!

Tess: Antingen är det trots eller så får jag känslan av att hon överdriver vissa delar för att "se mig, tyck synd om mig". Skulle man må så som hon beksriver att hon gör så skulle man ta sin medicin & man skulle be om att få hjälp utifrån, men det är mina tankar & som sagt jag & mamam tänker inte likadant.

Idag var det jobbdag. Klockan ringde 7.15 och jag hade sovit ostört hela natten förutom 1 kisspaus. Inga barn, ingen snarkande man och inget jäkla råddjur! Skönt! Var på jobbet 8. Tassade ner till Apoteket när de öppnade och beställde Alice välling som fanken iallafall inte gick att beställa via nätet *sur* har nu fått någon kod så jag kan "ringa in beställningen"...

Idag har jag lyckats få en man att svimma. Tyvärr var det inte så charmerande som det kan låta. Det var mer deperimerande över hur illa endel kan fara i livet.... & redan första dagen som halvtidsarbetande kan jag stryka under att det är så gott som OMÖJLIGT att inte jobba över... En halvtimme efter avtalad tid knallade jag iväg, utan att ha journalfört dagen tyvärr men iallafall hunnit beställa lite saker.  Hämtade upp en kebabsallad på vägen hem & anlände hemmet ca 30 min innan svärmor & Alice kom.

Alice hade somnat i bilen men gick inte att flytta till vagnen. & hon sover så illa i sin nya stol, total gamnacke *usch & fy*. Alice & jag gosade lite och sen när svärmor åkt så tog vi en promenad. Ögonen gick nästan i kors på Alice av trötthet men sova det skulle hon INTE. Så nu badar hon lite tidigare idag & ska stoppas i säng inom en timme.

I förrgår lärde hon sig att resa sig upp alldeles själv utan att stödja emot något alls & nu är det GÅ som gäller, har knappt sett ett enda krypsetg sen dess. *sötnos* Hon har även kommit på att världen ser lite spännande ut påvägen upp från att resa sig, hon stå och kikar upp och ned mellan sina ben hihi.

Mamma har skickat mig 5 sms idag. Dels om svärmor åker hit så Alice slipper åka dit & bli åksjuk . Långa redovisningar om hur hon känner för ALSteams besöken & så slutligen ett sms till alla sina döttrar om hur hon vill att vi ska ha ett eget möte i hennes hem där hon kan beskriva sin nöd, som hon skrev, för det frågar vi aldrig om & pappa förstår henen inte och bla bla. Jag blev så trött, smsa lite med systrarna mina & sen tog jag en promenad innan jag svarade på alla hennes 5 sms & om det sista så skrev jag att jag skulle maila henne, har ännu inte gjort det & vet ännu inte riktigt vad jag ska skriva, bara vad jag VILL skriva. Hennes vän har även frågasatt varför HON ska med till dietisten om Pappa ska med, hon tycker de kan hitta på något roligare EFTERÅT vilket jag kan hålla med om! Ska prata med pappa om det imorgon!

Idag kom ett brev från barnkliniken, de vill ta fler prover på Alice. undras just vad det står för... Det framgick inte & de svarade inte när jag föröskte ringa...

Dagens meny:
Frukost: Mild Lätt Yoghurt med frön & musli & te
Lunch: Kebabsallad med stark sås
Fika: 2 glas Cola zero & 2 tuggor av Alice smörgås
Kvällsmat: Köttfärsbiffar, kokt broccoli & haricoverts, tzatsiki
Kvällsfika: 2bitar mörk choklad, kanske en frukt & te

Dagens motion: 60 min promenad med barnvagn

Kommentarer
Postat av: Tess

Jag är helt på din linje, och det bekräftas ju lite av alla sms-en och hennes känsla av att inte bli bekräftad och sedd. Har du pratat med hennes kurator, eller kan man föreslå att h*n ska vara med på anhörigsamtalet? Kanske ska berätta att jag aldrig läser din mammas blogg och har alltså din bild av det hela.



Hoppas att du får tag på någon på barnläkarmottagnngen så att du kan få svar på vad de menade. Nu går hon snart, det lilla envisingen!

Kram!



2009-03-10 @ 22:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0