Kalas & Melodifiasko

Alice fick väckas för att hinna till kalaset. Blev ganska mycket folk, föräldrar & barn & Alice blev mammig & lite blyg, har inte hänt sen hon var mini. Men jag kände mig inte heller på topp, kände inte för att sitta & småprata. Fikade bredvid en av mina bästa vänner & det tog nog 5 minuter innan jag kände mig bekväm med att prata överhuvudtaget. Hade nog helst velat åkt hem & bäddat ned mig efter mammabesöket som tär något otroligt samtidigt som det var ett glatt & mysigt besök... Just nu värdesätter jag minsta lilla stund med min kära dotter, hon är så himla go & hon gör mig så glad!

Alice & jag tog mannens bil idag & därmed gamla bilstolen & både dit & hemresan gick toppen, inga spyer, inget gnäll. Vi poppade barnmusik & Alice läste bok & lekte med mina nycklar.


Alice i MIN gamla H&Moverall i stl 77 *fniss*


Alice äter på mormors ringklocka


Mor & Dotter


1 års killen H äter sin första tårtbit!


Alice på kalas


Lilla fröken inte ens hålla sig från att städa på kalas...



Kom hem runt 17.30, blev ingen Sushi, var vrålhungirg & orkade inte stanna & hämta maten så vi brände rätt hem. Alice var hungrig & fick mat först sen värmde jag Köttsoppa från frysen & åt smörgås till. Alice & jag badade ihop & när vi klivit ur badet knackade det på dörren. Vet inte vem som var räddast Alice eller jag. Men därutanför stod min syster & hennes man som skickat sms tidigare om att de var ute & åt i stan (vilket jag glömt bort). De kom in en stund & titta när Alice gick (det gjorde hon ju inte sist vi sågs)& hon stilar med att leka Titt-Ut (Håller för ena ögat & ena örat, tar bort händerna & ropat TittUuu) hon kan även säga Boll = Bo , så himla söt. När de åkte vid 20 snabbade jag mig & la Alice, missade såklart kvällens höjdpunkt Måns.

Tyckte att Melodifestivalen blev rena rama fiaskot, hade inte EN ENDA tanke på att den låten som vann skulle vinna & jag blev nog lika besviken som Måns.... F**K Melodifestivalen säger jag bara... Hade hellre skickat Caroline med Snälla Snälla. Har så himla svårt för Opera, usch!


Kommentarer
Postat av: svintoflickan

jag tyckte om låten...ler.

ja de var min favvis till o med erkänner jag..sen snälla snälla.



sååå cool i overallen..älskar lite 70tal.



usch vad de låter jobbigt för er..

men så skönt du kan prata me din man...verkligen.



nu ska jag ta te o sova.



kraam

2009-03-14 @ 23:49:28
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Tess

Åååh, jag håller med. Gillade verkligen inte vinnarlåten men tyckte att de andra var ok trots att det verkligen inte är min typ av musik något av det. Om man skulle välja en låt man var beredd att betala pengar för så skulle det vara Agnes, men jag hade helst skickat Af Ugglas att janis-joppla röven av öststatarna;)

Kram

2009-03-15 @ 00:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0