Lördagsstök

SmålandsJenny: Jasså hon är gravid trots allt, tycker hon valt så märkligt pösiga klänningar hela tiden, men den igår satt ju tight och då såg hon mindre gravid ut än på hela tiden... Gillar & gillar dansband, jag gillar Magnus Carlsson, vad han än gör!

Tess: Jo hon är så nöjd med att kunna gå, mycket lugnare faktiskt!

Imorse tyckte Alice att det var morgon 6.30 men det tyckte varjken jag eller mannen så hon fick äta upp slatten från 5.30 vällingen & somna om till 8.45, så skönt! Mannen klev upp tidigt men jag låg & drog mig & läste en stund innan jag hämtade ner det vakna yrvädret!

Idag tog vi en shoppingrajd. Först blev det Skokanoneen, tänkte köpa ett par billiga stövlar åt Alice men det slutade med att hela familjen kom hem med stövlar, Alice ett par rosa jag vit & svartblommiga & mannen klassiska gröna. Sen blev det Willys & så blev Alice hungrig så vi tog ett stopp vid Mc Donalds, så hela familjen fick mat i magen & sen fortsatte vi till Blomsterlandet där det inhandlades gräsfrön, påskliljor till ytterkrukor & panséer & så blev det slutligen Coop Extra där vi handlade fisk & kött.

När vi kom hem var Alice jättetrött så mannen tog med henne på promenad, själv plockade jag in varorna, planterade blommorna, fixade med växterna inomhus & hängde tvätt. Blev även lite slappning framför tv:n med en bok innan Alice vaknade av lekande grannbarn.

Mannen blir som förslappad när han inte har något speciellt att göra, han fastnar framför tvn direkt, men själv känner jag att en helödag framför tvn det hinns lixom inte med längre, så jag började städa ur tvättstugan bråte & gammalt skräp, fraktade ut det som skulle till återvinningen & dammsög & plockade in krukor i ett skåp & skickade iväg mannen med skräpandes verktyg & annat smått & gott. Sen stack jag iväg till återvinningscentralen + solariet.

Nu står mannen & lagar mat & Alice sitter & tittar ut genom glasdörren i vardagsrummet & tjoar som aldrig förr.

Dagens meny:

Frukost: 1 dl mild lättyoghurt med frön, 2 knäcke med minilätta & ost + te
Lunch: Kycklingsallad & Cola light
Fika: te & melon
Kvällsmat: Ugnsbakad Regnbågsfilé med sparris, sockerätror & champinjoner & sås
Kvällsfika: popcorn, mörk choklad & te

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0