Softy Sunday

Tess: har inte kollat hemmabutikerna, men hemsidan säger att de SKA säljas i leksaksbutikerna, men inte vilka, aja, nu har vi hittat en spis, får väl köpa en till om vi springer på den någonstanns. Yes jag är lite nojig, därför bloggen tex är låst för att minska risken för att Alice hamnar på fel ställen. Men även om den är låst så har det ju hänt lite saker som jag hade hoppats inte skulle hända.

Camilla: du som tränar som sjutton kommer ju fixa loppet galant! Heja hej!

Lilla Mysan: Ja jag är medlem på Viktklubben. Jag väger endel saker men långt ifrån allt och långtifrån alla dagar. Frukt & grönsaker uppskattar jag för det mesta (förutom till storkok & recept) då det handlar om så få kalorier, det jag mäter/väger mest är yoghurten & muslin till frukost då jag tycker det är svårt att uppskatta. & även om jag lagar mat till flera personer, tex 1 kg potatis osv. Men jag använder ingen exakt digitalvåg utan en billig variant med streck från ICA. Det mesat finns ju redan "uppskattat" inne på Viktklubben tex 1 siva bröd, 1 tomat osv.

Imorse var förvirringen total. Jag ställde om min klocka när jag gick och la mig, men det ställde visst om sig självt OXÅ. Så när Alice vaknade var klockan 8.45 fast den var 7.45. Inte nog med det så hade mannens klocka oxå ställt om sig, men en timme åt FEL håll. Vaknade gjorde vi iallafall & Alice & hennes säng var nerspydd. Fattar inte när detta inträffat, men det ble helt byta & duschning av lilltjejen. Hon hostar mycket så jag tror det är mkt därför hon spyr nu. Fick i henne 1 portion gröt till frukost -sensation!

Idag blev det Willys för storhandling. När vi kom hem blev det småpyssel här hemam tills Alice höll på att krevera av trötthet & mannen tog med henen ut på promenad medan jag fixade lite i min bil, skydd för sätet  (så Alice skor inte smutsar ner), solskydd i fönstrena osv. Sen dammsög jag & plockade undan.

Vid 14 tiden kom svärföräldrarna förbi. Bjöd på Gino med mörkchoklad & glass. Alice vaknade kort efter & vi satte upp hennes Fifitält vi köpte igår. Ser ut som en vattenkanna. jag fick trycka in mig i tälten då varken, manne, farmor eller farfar fick plats därinn, men inte ville Alice gå in där ändå.

Vid 15 knallade vi iväg mot fotbollsplanen där mannens bror spelade match. Har inte sett honom spela på många år. Alice tyckte det var mycket spännande med fotboll & satt som ett ljus i sin vagn och matades med lite yoghurt. Alice var nog den som tyckte matchen var bäst. Tråkig fotboll & många fuligar från motståndarna.

Imorgon sker det stora KLIPPET, då ryker svallet! Alice ska sova hos Farmor & Farfar då jag ska jobba på tisdag!

Dagens meny:

Frukost: Mild Lätt Yoghurt med frön & musli +te
Lunch: Nutrilett Jordgubb, 2 knäcke med minilätta
Fika: Gino & te
Kvällsmat: Stekt Ryggbiff med ugnsbakade grönsaker & 1 msk bearneisås
Kvällsfika: 2 knäcke med minilätta + te


Kommentarer
Postat av: Tess

Wiiiie, vad kul med klippet! Spännande! Det ska bli jätteroligt att se bilder efteråt=) Synd på det där med spisen, den som ni köpt kommer säkert vara jättefin och uppskattad av lilla damen=) Kan inte fatta att det redan är ett år sedan du gick höggravid oh väntade på Alice!

Läskigt det där du skrev om bloggen, jag har varit förskonad från sånt tack och lov, det är inte så många jag inte känner IRL som läser den så det är väl iofs därför jag är så öppen.

Stor kram, och lycka till imorgon! Tack förresten för erbjudandet med tentahjälp, om jag får restuppgift kommer jag att utnyttja den;)

2009-03-29 @ 22:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0