Söndagssteken puttrar på spisen...

Igår när mannen kom hem så begav jag mig ut på en promenad, stannade & solade på gymmet & gick sen hem, lite piggare, lite fräschare. Vi satte igång & baka. Då mannen ätit upp 3 satser chokladbollar jag förvarat i frysen så blev det hans lott att återställa den burken. Han blev måttligt äcklad av allt smör och socker han vräkt i sig.... Själv bakade jag biskvier & havreflarn (som fick slängas då jag hade glömt bakpulver) & så lagade mannen mat. Det blev havskatt & så gjorde han vitlöksstrips (egna) & en räksås till. Jag åt baka fisk & grönsaker, men Alice mumsa glatt i sig stripsen =)

Äntligen fick jag se ett helt program av Melodifestivalen, har inte hänt tidigare vad jag kan minnas... Jga höll oturligt nog på Lili & Susie & bWO och hade förträngt att de ksulel tävla emot varandra. *typiskt* Blev 1 liter popcorn & te som lördagsgodis, blev sen så mätt så jag kippade till och med chokladen som jag egentligen FICK äta.

Natten var helt ok, mannen tog Alice som vaknade vid 1.30 & ville ha välling redan 4.30 men sen sov vi till 8.40 hela familjen! jag började dagen med att bege mig ut & Powerwalkade 65 minuter *superskönt* Sen har Alice & jag städat, brynt stek till middag, plockat och grejat här hemma medan manenn fixar lite på övervåningen & nu har jag sövt Alice & ätit lunch med mannen & får förhoppningsvis slappa lite till innan lilltrollet vaknar!

Dagens meny:
Frukost: 1 grov baguette med mjukost & kalkon & paprika, 1 glas vatten med psylliumfrön & myntate
Lunch: Morots & Linssoppa med linfrön, 1 bovetfralla med mjukost, kalkon & paprika
Fika: frukt & te
Middag: söndagsstekt, kokta grönsaker & en smaksked av den goda såsen
Kvällsfika: 2 bitar 70% choklad raspberrie, papayasmoothie

Kommentarer
Postat av: Ann med Oliver, Lova & Oskar

Hur gör du morots- och linssoppan? Den verkar vara en favorit hos dig :-)

Ha en bra söndag!

2009-03-08 @ 14:22:25
URL: http://osselovis.blogg.se/
Postat av: Tess

Har inte varit inne på ett par dagar- oj vad du skrivit! Som vanligt blir jag inspirerad av all din goda mat, morots och linssoppa låter smaskens=)

Hoppas att det går bra för er imorgon på besöket hos teamet. Och du, känn inte skuld för hur du känner gentemot din mamma.

Stor kram!

2009-03-08 @ 17:33:07
Postat av: Somris

Hur gör man vitlöksstrips?

2009-03-08 @ 19:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0