Att Pyssla hemma är Väldigt Nödvändigt!

Tess: MYCKET god mat, med betoning på MYCKET, men jag har hållt GI (förutom fusk Valborg) . Såg att oxå unnat dig lite smaskens men Viktklubbsmasken! =)

Idag började störtfloden & med den kom kolhydratssuget, tog ut köttfärs ur frysen & såg alla frestande kakor som fullkomligt skrek "Ät mig här & nu fryst eller inte spelar ingen roll". & när Alice & jag åkte till Willys planerade jag att shoppa delikatobollar, chips, Marabou Mjölkchoklad & smågodis & bara moffa in i munnen. Men jag kom inte ut därifrån med en endaste onyttig icke GI grej *stolt* men jag åkte hem & snodde ihop chokladmousse på 2 bitar 70% choklad & ½ dl vispgrädde istället... Men det var ju GI vänligt, även om det inte LÅTER så hälsosamt OCH gick att passa in i min kolhydratsbudget för idag! Inte illa!

När vi kom hem från handlingen tog jag tag i städningen, det är verkligen jord ute, jord inne, jord i sinnet här hemma. Jord ta mig fan till och med i sängen! Så dammsugaren jobbade flitigt! Jag slet som ett djur i nästan en  timme så jag har varit både högt men mest lågt med den där snabeltigern & Alice leker otroligt bra när jag dammsuger, hon kanske tycker ljudet är rogivande eller så ser hon att mamam är enormt upptaget, bäst att INTE störa. Så dte gick som en dans kan jag säga. & sen har vi rensat min värsta garderob, alltså den där man inte orkar vika fint i längre, där man heller knölar in, trycker till med foten så iallafall dörren går igen. Den har vi städat idag & några plagg åker till Uff-lådan som inte finns längre men dyl.

När Alice vaknat efter middagsluren tänkte vi moppa golvet & sen ska vi sno ihop en GI-chokladkaka & lite middag till ikväll OCH till imorgon så vi slipper stressa hem från hemstaden imorgon utan kan ta det lugnt. Tänkte luncha med en kompis efter mammabesöket. Vi brukar turas om att fixa lunch & fika eftersom vi alltid träffas hos henne då hon inte har bil & har en ganska svår diabetes så hon inte tar sig ut alltför mycket.

Alice hade en pipnatt igen, har vaknat av henne 2 gånger, stoppat om henne 1 gång. Hon sover men piper & gnor runt i sängen. Trodde hon skulle vakna febrig & förkyld men icke & inte en enda tand i sikte heller. Mardrömmar kanske.
Alice har ju varit snorig sen december så jag gjorde en fuling för en vecka sen, tog Claritynen vi fick för hennes klåda men aldrig använde då & gav henne, tror ni inte hon blivit bättre?! Så jag fortsätter ett tag till, ta ett uppehåll & ser om snoret kommer tillbaka igen.

Dagens meny:

Frukost: 2 stora stekta ägg
Fika: chokladmousse
Lunch: Sallad med grillad halloumi & nötter
Fika: ½ avocado
Kvällsmat: Kycklingcurry wook med kokosmjölk
Kvällsfika: delikatesstallrik med lite salami & ost

Kommentarer
Postat av: Tess

Jovars, lördagen bjöd på godsaker=) Det var tur, idag är jag så sötsugen att jag kan dö! Men det ryms tyvärr inte några sötsaker i min kaloribudget en dag som denna då jag inte har möjlighet att röra på mig direkt=(

Intressant det där med claritynen, har ni gjort ngt test på kvalster eller pollen?

Nu pepprar jag med frågor, hoppas det är ok; Får din kompis många känningar och att det är därför hon inte tar sig ut så ofta? Eller har hon senkomplikationer?

Stor kram!

2009-05-04 @ 13:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0