Before I go to sleep...

Egentligen borde jag sitta vid tvn & socialisera med min man, men jag tycker att House har blivit tradigt. Orkar inte se samma sak tisdag efter tisdag. & om jag inte sitter i soffan med min man så borde jag ligga i sängen, sova så jag orkar vara en pigg & glad mamma imorgon.

Men jag sitter här, surfar på måfå, hittar inget direkt spännande, har bara ett fåtal sidor jag brukar blippa igenom, hinner i vanliga fall inte mer än så, men idag skulle jag vilja ha mer utbud. & visst läser jag bloggar, fler än de jag länkar till, har fastnat på en som bara gör mig arg, men jag kan ändå inte sluta blippa in på den dagligen, ibland flera gånger om dagen, har iallafall slutat att kommentera.

& när jag nu väl kommer krypa ner i min säng så kommer jag inte somna. Jag har en bok att läsa ut (Bekantas bekanta), en ny Glamour tidning & en ny bilaga att bläddra i, minuterna kommer ticka iväg, bara en sida till & bara en liten sida till & vips är klockan jättemycket & jag alldeles för trött & timmarna alldeles för få för att vara fylla den sömn jag behöver...

God Natt

Kommentarer
Postat av: Kråkmamman

Du, låter lite less.

Hoppas du sov gott den lilla stund du fick...

Kram på dej, Kråkmorsan.

2009-05-13 @ 11:51:47
URL: http://alvajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0