Då var långhelgen till ända...

mammaveronica: Ja det är härligt! Kommer du fortfarande in utan lösen? Jag gör det inte...

Igårkväll tänkte mannen & jag titta på film efter Robinsson, men då mannen somnat efter bara en kvart ville inte jag heller se klart så jag gick & la mig. & tur var nog det för jag är dödstrött & Alice vaknade 6.30.  Låg & drog mig länge i sängen medan mannen & Alice morgonstökade & fixade frukost.

Sen var det bara raka spåret ut igen. Fixa i min "drivbänk" & en rabatt, kratta jord, åka & handla mer planteringsjord & lite plantor. Nu har jag sått: sallad, rädisor, morötter, dill, tomat, gurka & paprika i min "drivbänk" som än så länge bara är provisorisk för i år, den ska byggas på med lite virke & få en glaslucka, nu är den bara i sten. Sen planterade jag smultron & hallon i rabatten bredvid. Blev så fint så!! Jag fick paprika & gurkplantor av min kära gamla kollega A igår. Hon var här & fikade med sin dotter & hade så snällt drivit upp lite frön åt mig med! =)
Vi planerar även att sätta amerikanska blåbär & rabarber & björnbär men det måste bli mer klart innan dess.

På eftermiddagen så kom mannens föräldrar. De fick väcka Alice & ta med henne till lekparken en stund medan vi gjorde oss i ordning. Sedan åkte vi ner till hamnen & åt mat! Mysigt! Alice travade runt med farmor & farfar på restaurangens terass, lyckades bajsa när vi var där så det blev golvbyte. tur att jag kom ihåg att hämta våtservetter ur min bil eftersom de var slut i skötväskan. När vi ätit upp så hade solen gått i moln & vi valde att åka hem, dricka lite kaffe & jag snodde ihop en chokladmousse på 70% choklad. Alice har lärt sig säga farfars favorituttryck : "Hurra Hurra Hurra" haha så söt, kör med tungan så dant för att få ut orden!

Det känns skönt att mamsen blivit ompysslad hos Somris i helgen, då kan jag själv slappna av & & njuta av vetskapen om att hon har det bra (även om det är känslomässigt tungt för syster, men det är det för oss alla efter varje mammadäjt). Alice & jag ska dit på tisdag, hämta fotografkorten & rulla mamma en stund på stan är planerna.

Veckan som kommer är händelserik som vanligt:

Må: Hemmadag, med lite mathandling & städning hemma (jord ute, jord inne, jord i sinnet)
Tis: Till hemstaden & mamma
Ons: Jobba 8.30-12, Alice ska bada med farmor
Torsdag: Sista Babysången, Q efter lunch
Fredag: -

Dagens meny:

Frukost: äggröra & rökt skinka
Lunch: stekt ägg & starka korvar (med hög kötthalt)
Söndagsmiddag: förrätt: rökta räkor med aioli, huvudrätt: grillspett (biff, fläskfilé, räkor & grönsaker) med aioli & 1 glas rött
Fika: chokladmousse & te
Kvällsmys: räkor med aioli (hemmagjord)

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Hej kära syster!

Oj vad ni är duktiga i trädgården, är så nyfiken på hur det ser ut. Du får ta lite bilder på drivbänken sen! =)

Det känns skönt att jag kan ge er "avlastning" med mammakänslorna så att du känner att du kan koppla av och inte ha dåligt samvete eller vad det nu kan vara. Vi har haft det toppenskönt och det har gått sååå bra. Mailar sen när Viktor lagt sig.



Själv är jag dyngtrött, både psykiskt och fysiskt. Men än så länge mest fylld av kärlek och glädje!

STOOOOOOOOOOOOR KRAM!!!!

PS: saknar dig DS

2009-05-03 @ 18:21:17
Postat av: Tess

Jag behöver också lösen. Har hört samma sak på min blogg ibland men vet inte vad det beror på.

Låter som en bra helg med en massa god mat=)

Kram

2009-05-04 @ 11:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0