Mamma/Mormor Dag

Idag började Alice dagen med att härma namnet MORMOR, Alice säger Bobbo, men det är så himla sött & hon säger det om & om igen. Först åkte vi & handlade namnsdagsblommor till mamma, hon har haft namnsdag nyligen & sen åkte vi hem & mixtrade ihop lite mousser till mamma. men de blev inget suveränt ihopkok tyvärr, mamma fick det med hem iallafall, men det är inte mycket som slinker ner via munnen längre.

Vid 11.30 kom mamma & pappa. En trött Alice blev överlycklig & gick upp på högvarv. Pappa åkte ganska snart då han skulle på jobb. Jag passade på att gå ut med Alice. Mamma sällskapade mig vid lunchen. Hon tog då upp det där hon skrivit om bla palliativ vård osv. Jag passade på att fråga om hon kände på sig något, men hon sa att hon inte gjorde det att man inte kan veta hur processen blir. Hm...

Mamma la sig för att vila & jag passade oxå på att vila. Dagarna med mamma brukar gå på högvarv. Alice sov inte någon långvila utan vaknade ganska snart & så rullade det igång igen. Alice jag & mamma låg & myste en stund i sängen. Men jag blir så jäkla rastlös, vet inte om det är för att man inte kan prata, även om mamma idag skrev väldigt mycket & jag kände att vi kunde "prata" & diskutera lite kring hennes situation osv. Men jag känner mig instängd, rastlös, vet inte vad jag ska göra, kan inte sitta stilla.

Vi gick ut en stund, vattnade rosorna (finns bild längre ner i bloggen) & mina andra planteringar. Sen började det regna så då gick vi in & bläddrade i en trädgårdsbok. & väntade på att pappa skulle komma tillbaka vilket han gjorde & då fikade vi & sen myste Alice med morfar, hon vill bli buren hela tiden av morfar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0