Mulen Lördag

Jag är verkligen inte på topp idag. Vaknade med huvudvärk & ont i halsen. & inte nog med det så är det småmulet & regnat i natt så det är blött & lerigt ute.

Men ut var vi tvugna att gå. Alice i galonisar & stövlar. Inte den mest akrobatiska klädseln & stövlarna trampades ur & hon var lerig från topp till tå & tjurig som få. Hon brukar inte vara gnällig, men idag är hon en riktig gnäll-Stina & jag önskar jag oxå fick vara liten & gnälla sådär för dte är just vad jag känner för just nu. Har varit osams med mannen 3 gånger idag för vi inte alls förstår varandra gällande trädgården & hur vi menar att vi vill ha det. Har varit på väg in för att sätta ut huset på Hemnet två gånger, ja ni fattar. Mne i slutändan blir det ju oftast bra även om båda får kompromissa eller vi måste välja en annan väg innan vi når slutstationen.

Mannen & jag har gjort muren som ska vara framför min rosenrabatt & sen har mannen även gjort en mur på sidan av huset till en annan rabatt. Det ska ska köras ut jord i högar så det lättare kan krattas ut på baksidan. Alice & jag gick in vid 11, hon fick mat. Äter så duktigt med sked nu, får en egen skål & så stödmatar jag oxå. Igår åt hon vår middag, 3 portioner blomkålsmos med fläskfilé ville hon ha *sötnos* kämpar på med sin lilla sked & skål.

Vid 11.30 var hon trötter så jag tog en chansning idag. Gick upp på hennes rum, tände sänglampan & la henen emot mig & hon somnade på ett kick, la ner henne i sängen då gnällde hon lite men sömnen lockade mer & hon sover nu sött i sin säng.

Vi ska på Middag ikväll & jag har verkligen ingen lust, men det är väl då det brukar bli som roligast. Känner mer för att bädda ner mig i soffan framför Robinsson ikväll, men nu ska jag sminka upp mig, klä mig fint & bli bjuden på middag & prata skit istället. Någon av oss ska köra hem, eftersom mannen har a lot to do imorgon så borde dte bli han som får köra. Men frun i huset som vi ska på middag hos är med barn & det innebär att jag frå dricka ikapp med herrn i huset & det kan nog innebära att jag får prata i den "stora vita megafonen" i natt, så jag tar nog bilen iallafall...

Nä nu ska jag surfa runt & leta efter en lap-top, helst rosa eller lila till et skäligt pris -VILL HAAA!!

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

hoppas de blev mysigt ändå..



å skönt höra de är fler som kan bli lite osams..hmm..

ibland så tjafsar vi så jag knappt vet vad vi tycker lika eg...

men så kommer glimtar där man förstår varann..då blir man glad.skratt.



kramkram nu o vila lite mellan varven me:-)



2009-05-10 @ 00:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0