Mysig Lördag!

Somris: Nåväl han är ju ingen snickare bara en simpel byggingenjör ;-). Ja tacka vet jag nätet än att klämma in blekfet rumpa & randig mage i provhytten =).

Känns som att jag har haft en mycket bra lördag! Känner mig på bra humör, glad & skrattig såhär på kvällskvisten. Trevligt!

Alice sov som en stock hela natten utan ett pip & jag med 22.30-06 utan ett enda uppvak, välbehövligt & superskönt! Vi började förmiddagen med att bygga ihop gungställningen, eller mannen & Alice gick ut & byggde. Själv satte jag in linserna & städade toaletten + förberedde köttet till kvällens grillning (kokade i buljong & marinerade). När Alice tröttnat på att bygga & mer börjat ägna sig åt att lyfta på gräsrullningen därute så fick hon komma in en sväng innan vi båda gick ut igen. & tillslut blev gungställningen ÄNTLIGEN klar, några tårar & arga utrop senare så fick hon överlycklig GUNGA!

När det gungats klart åt hon duktigt sin lunch med sked & sen fick mannen gå ut & gå med henne. Själv lagade jag lunchen som vi åt när de var tillbaka & Alice skönt sussade på altanen. När lunchen var uppäten tog vi oss friheten till lite "vuxenmys" sådär mitt på blanka dagen, helt i min smak. Inga ögonlock så trötta att de håller på att falla ihop & en kudde som lockar mer än en manskropp. När sedan klockan slagit 14 & det var dags att väcka Alice, så for vi iväg till goda vänner 1 mil utanför staden.

Deras 1 åring var oxå nyvaken, pappan i huset höll på & bar trallvirke & var nervös över att mannen skulle granska & ha åsikter om hans bygge (något mannen aldrig skulle våga säga högt även om han hade det). Vi satte oss i deras uterum, där var det högsommarvärme, Alice fick guna i gungan de hade hängande i taket & så plockade barnen med leksakerna & hjälptes åt att klinka lite på pianot i vardagsrummet.

& så fick vi årets första Blåbärspaj med vaniljsås, mycket mumsigt! & så fick vi prata skit & diskutera gemensamma vänner & bekanta som bara blir fler & fler ju mer vi umgås, roligt! Vi är nyfunna gamla vänner kan man man säga. A & jag är gamla högstadiekompisar som sprang på varann på Babysången & dessutom klaffar mannen & hennes sambo riktigt bra oxå, så det är kanonkul. Vi blev bjudna på grill & vinkväll på lördag men då ska vi på 40 årsfest hos grannen så det gick inte tyvärr, men det går väl fler tåg =)

När vi kom hem var Alice jättehungrig trots att hon nallat flera rån & majskrokar av sin kompis & ätit både frukt & kaka. Men hon skedade in nästan en hel burk mat medan jag fixade iordning middagen. Mannen for mellan gräsvattning & grill, men tillslut blev middagen klar & vinet hälldes upp i glasen.

Nu har vi tittat på Robinsson, vilket var lite läskigt & mannen skulle se CSI Miami men jag tror inte jag fixar det för då kan jag nog inte sova sen, har blivit så harig sen jag blev mamma...

Dagens meny:

Frukost: Hembakat GI-bröd + te
Lunch: Aubergingratäng med fetaost & pinjenötter
Fika. Blåbärspaj
Kvällsmat: Grillad karré med grillad paprika, tomat, champinjon & lök
Kvällsfika: GI chokladmousse + te

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

hi,hi du är nog den enda jag hört som liksom jag tappade tänder på högstadie.ler.



kul me gunga..gillar vår tjej me men så rastlös hon blir...tokfian.



va bra du unnade dej lite..ja,jag är knäpp men jag gillar varken blåbär,hallon eller jordgubbar m.m...



jag klarar inte heller sci m.m längre...ibland undrar jag vad jag eg kan se på utan att få tankar...

min psykolog föreslog bamse..skratt..men man vill ju se ngt annat än barnprogram:-)



nu ska jag sova..tröttis ikväll...



men vad skönt du fått skratta o haft mysigt..de behöver du.



ha en skön söndag i morgon.



de ska jag ha..är trött.haft svärisar på besök..

o nu mannens bror..blir alltid lite intensivt me besök..



kram

2009-05-23 @ 22:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0