När man väl har tid då...

...då ligger hela hotmail med msn nere. Typiskt!!

Svintoflickan: Ja då förstår jag att hon somna sent. Jag tror du får utgå från NÄR du vill lägga henne & anpassa middagsluren efter det för att få det att fungera. Det där med skrikandet hade jag oxå jättesvårt med när Alice var liten, men sen när jag väl lät henen skrika lite mer så insåg jag att både hon & jag faktiskt mådde BÄTTRE utav det. Världen rasade inte samman ändå & hon blev både lugnare & tryggare i sig själv framförallt med sovandet. Men det är nog en inre gräns man måste komam fram till själv. Jag skulle aldrig stå ut utan att ha egentid & tid bara jag & mannen på kvällen, jag tycker det är för intensivt utan en paus innan man går & lägger sig. Innan vi hittade våra rutiner & nattningssätt så mådde jag dåligt när det vankades kväll & Alice skulle sova för jag ställde in ig på att det skulle bli svårt & ta tid, men nu vet jag att det varken är svårt eller tar tid längre & då blir kvällarna riktigt sköna!

Sommartjejen: Vi kommer bli snyggats i kvarteret! ;-) mannen är lite motsträvig till overallen, men gör ju inga större ansträngningar för att hitta något annat så då får hans kylla isg själv!!!


Igår såg jag "En skräddarsydd lillasyster". Som tur var hade jag läst en artikel innan om detta fall så jag visste vad det handlade om för de är bra duktiga på att dra ut på att berätta väsentliga saker såsom att det är navelsträngen och inte benmärg eller eller organ från lillasystern som ska användas som "reservdelar". Tycker även de var dåliga på att ge info om själva sjukdomen, som tur var hade jag läst detta innan oxå. Jag ger Föräldrarna en stor eloge för att de inte visade sjuka storebror, en stor eloge för att de lyfter fram sin kärlek till sina barn & för att de varit drivande att få igenom denna lag i Sverige! De har genomgått en lång resa & jag hoppas de får in lite vardag & lugn & ro och lycka i livet nu!

I morse vid 5 vaknade jag av att mannen snarkade så konstigt, han lät mer som en fågel än som en man. Som tur var kunde jag somna om & vaknade inte nämnvärt när han klev upp heller. Vid 7 var det morgon tyckte Alice. Hörde smatter på fönstret av regnet. TYPISKT! Jag som verkligen sett fram emot morgonpromenaden idag! men vi skippade den, behöver två torra ombyten till ikväll då det tyvärr vankas regn. Inte direkt vad jag beställt till mitt första Vårrus, men det kanske skrämmer iväg en publik iallafall!!

Istället så har Alice & jag varit en sväng på ICA. Lagat lite lunchmat att ta med till syster imorgon. & så har vi städat! Nu sussar lilltjejen sin middagslur. När hon vaknar kommer Farmor & hämtar henne. Man kan se att det börjar spricka lite i underkäken så det vaknas nog en liten tand där nere oxå snart!

Å ÄNTLIGEN FUNKAR MSN IGEN!!




Alice provar mammas nya bikini



Alice dansar i sin nya hundklänning!

Dagens meny:

Frukost: 2 ägg & 1½ nötfärsbiff
Lunch: Kassler & stekt ägg
Fika: Frukt & keso + valnötter
Kvällsmat: 1 burk keso 2 nötfärsbiffar & OM det finns någe passand ei picknickkorgen
Kvällsfika: ???






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0