Neurologen & mammabesök

Tillägg längst ned
Idag var mannen ledig & av en "konstig" anledning "råkar" alltid Alice ta sovmorgon just då... Så imorse sov vi till 7.30 hela familjen. Sen tog jag mig en härlig morgonpromenad alldeles själv! när jag kom hem var frukosten i full gång. Förmiddagen flöt på även om Alice var en smula småtjurig & likaså mannen som är för trött för att det ska vara så här tidigt på deras högsäsong, tur att han har tidig semester i år så hinner han förhoppningsvis vila upp sig lite.

Vid lunch åkte Alice & jag till mamma & pappa. Alice somnade i bilen, men när jag skulle försöka bära in henne så vaknade hon & då fick hon vara vaken, blir väl sängen lite tidigare ikväll istället. Det är ju jag som nattar idag så det känns bara bra hehe. Mamma satt & "åt" sin sondvälling & pappa uträttade lite ärenden åt mamma. & jag föröskte ringa ett par samtal utan vidare lycka. Letade istället i den välfylld klädkammaren (långt ifrån en walk in closet det där) efter 80-tals kläder & gjorde ett par kap till mig själv & Somris gamla Adidasoverall i vitt & lila till mannen (om han kommer i den). & vips var klockan MASSOR & vi var tvugna att kasta oss in bilen & åka.

Väl där så fick vi snabbt komma in. Alice for runt i mottagningsrummet, men pappa fick order från mamma om att ta hand om Alice & låta mig "prata" istället för henne. Neurologen kan ju som vanligt inte tillföra speciellt mycket, känns ganska menlöst att gå dit, men det är mammas val. Han smällte iallafall för Alice & hon fick till & med sitta i hans knä en stund & han skrattade åt hennes små påhitt & utrop!

När vi kom hem så fikade vi:



Jösses hon ser ju riktigt solbränd ut den där tjejen! Alice fick glass i strut för första gången vilket var en succé även om hon inte äter mer än litegrann.

Sen hjälpte jag pappa att montera ryggstödet till mammas säng, då fick vi syn på en geting. jag skojar inte om jag säger att den var 5 cm lång. Pappa tog mammas griptång & greppade getingen & släppte ut den. Hm ett nytt användningsområde för det hjälpmedelt tänkte arbetsterapeuten i mig. Sen städade vi ur sovrummet. Det är så himla dammigt det där stackars huset & de har så fruktansvärt mycket saker, ÖVERALLT! pappa nös, jag dammsög & dammade. Alice & hennes mormor var ute 6 upptäckte trädgården undertiden.

Dagens meny:

Frukost: 2 stekta ägg, 2 skivor bacon
Lunch: 2 stekta ägg, 1 korv
Fika (tog med mig): 1 dl keso, ½ dl hallon, 2 valnötter
Kvällsmat: Kyckling fylld med pesto & salami, champinjoner & sallad
Kvällsfika: 1 avocado + 2 rutor mörk choklad (skojar ni att jag sparat kolhydrater idag för att ha råd med dessa bitar!!!)

Jag har redan fått mina bikinisar, skitsnygga var dem & PASSADE gjorde de med! Lovely!!!!

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Å vad du ska bli snygg i min blomkavaj!! ler

(någon viskade i mitt öra) Det vill jag se bild på!!

Och gärna man i min adidas overall också. fniss

Vad skönt att du tog tag och städade lite i mammas rum, det behöver hon så kanske det går lite lättare att andas. En pärla är du syster yster!!

kramis

2009-05-27 @ 18:41:59
Postat av: svintoflickan

å de är alltid till hjälp att höra någon annans rutiner o tankar..så tack så mycke att du skrev i min blogg o delar me dej..

jag inser ju att vi borde..hmm..börja me lite rutiner till lilla skruttan..ler.



på vardagarna vill vi att våra barn somnar ungefär runt 21..helst inte senare..helgerna har vi inte så mkt tider...de blir som de blir.

allafall så har de väl blviit så¨att lea har varit vaken längre än dom andra..kanske till 22 eller 23..å så har hon sovit ioförsig länge då..kanske till 10..

nu har vi börjat gå upp runt 9 på morgonen..å sen sover hon ungefär mellan 2-3 på dagen ..de varierar...

men jag tror att boven i dramat är när hon sover kanske mellan 4-5 istället..då är hon inte trött vid 9...

sen bär vi henne i famnen o hon somnar just för vi inte bestämt hur vi ska göra för att natta henne..

jag har hemskst jobbigt me gråt..oavsett om de har me ilska eller trötthet att göra så gör de bara ont i mej helt enkelt..

men jag tränar på att se vad o varför hon gråter o att se att de inte är farligt..

ja,de där kan jag kanske gå in på en annangång..de är min hjärna som spökar där..



men tack tack för all hjälp.



nu ska jag bara ladda in lite foton o sen sussa.



kramkram



ps.hon får gröt på kvällen o är hon vaken en stund efter kvällsmat får hon en banan eller nåt innan hon blir för trött..

välling har vi gett upp nu.

2009-05-27 @ 23:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0