PlayDäjt

Idag har Alice & jag haft Playdäjt. Eliten från babysången kom hit & de små har grejat & lekt & pysslat & blivit osams & trillat & ätit. Det är så roligt att se på de små. Alice ena kompis Hugo, d eblir ALLTID osams, ska ha samma saker, står & skriker åt varandra, nyps om det behövs för att få sin vilja fram (ajabaja). & så den andra kille Oliver, mot honom är Alice så söt, hon klappar honom på huvudet, hon kramar honom & ger honom pussar. Helt otroligt!



Alice är en riktig liten klätterapa om man jämför med de andra barnen. Hon klättrar på allt från sina korgstolar till, bilbarnstolar & sin gåstol. Oftast är hon väldigt skicklig, men hon trillar ibland oxå. Ofta om det finns annat att titta på samtidigt, som idag när det var fullt av lekande tjoande barn.

Vi mammor tog oss lite fika. Jag hade slängt ihop en kladdkaka på morgonkvisten. & en av de andra mammorna hade med sig muffins, så det blev riktig fest! Det är ju full fart på barnen nuförtiden så det blir ju inget direkt lugnt prat utan man far ju upp & ner hela tiden för att ha koll eller trösta eller ta bort något barn.

Men det är mysigt att träffas & det verkar som det blir fler däjter en av mammorna bjöd in oss till nästnästa vecka på Playdäjt. Roligt! Är så lätt att man bara säger att man ska hitta på saker men så blir det aldrig av.

Alice blev lite för trött på slutet så vi gick med sista paret ut & tog en sväng med vagnen så nu sussar hon ute på altanen & jag har en hel hög med leksaker att plocka iordning!

Dagens meny:

Frukost: 1 smoothie + 1 kokt ägg
Fika: 1 liten bit kladdkaka med grädde + te
Lunch: Mozarellasallad
Fika: Grapefrukt +te
Kvällsmat: Fiskgryta a la GI
Kvällsfika: nötter & mörk choklad +te

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0