Sunny Sunny Valborg!

Somris: Hoppas ni har det SUPERMYSIGT! Många långa Kramar

Valborgsmässoafton började med en tur till lekparken med L & H. Såhär kul var det:



SEn åkte jag & Alice till J,C & S där vi skulle äta middag. mannen ringde när han slutade jobba. Han skulle lämna en kärra med material till helgen hemma, byta om & packa ihop lite ombyte & sen åka till oss. tror ni inte att korkarslet GLÖMT hemnyckeln... *trött* Så det hela tog en dryg timme längre än räknat. Men vi hade det mysigt undertiden ändå. Blev en sen middag & prat till tolvsnåret innan jag la mig med tanke på att barnen vaknar runt 6-7 & att jag skulle dela rum med Alice. Något som fktiskt gick bra, hon sover så mycket bättre numer så jag hörde henen bara 1 gång & så vaknade hon strax efter 6 men somnade om på min kudde en stund till. *mys*

Jag, C & barnen tog en promenad för att handla lite. Träffade 2 bekanta som vi tjattrade lite med. Sen blev det lek med barnen & lite solning utomhus med männen som byggde altan att titta lite på. Alice hade jätteroligt gungade hur länge som helst, satt i sandlådan & plockade med sakerna & tulta omkring. Märker att jag är väldigt bortskämd med en unge som leker bra själv (eller är det min förtjänst kanske??). Lilla S tar inte ett steg utan sin mors hököga & kommentarer "akta där" "se dig för" "ta det lugnt" men när mamman gick in & jag hade kollen på S så var hon betydligt lugnare, & utförde alla sysslor korrekt utan kommentarer & eller högögon, endast en hel drös med beröm =).

Det tog lite längre tid än beräknat, vid 17 hade jag ledsnat men då fick vi lite mat & sen åkte Alice & jag hem för att bada & sova. Alice kräktes en skvätt innan nattningen men det gick bra med välling & sova sen när det kommit upp & sen tog hon sovmorgon till 7.30 i morse! Själv vaknade jag 7 & låg & läste 30 minuter! *lyx*

Idag har vi varit ute i princip hela dagen, krattat ut matjord, mannen har byggt med stenblock runt min drivbänk & 1 rabatt som ska innehålla bärbuskar & lite smultron är det tänkt. Alice har pysslat & sovit skönt utomhus över 2 timmar. Vi väckte henne klockan 15 när vi var fikasugna!

GI har gått bra. jag fuskade lite i torsdags. Men sen har jag gått tillbaka till strikt diet igen & känner mig supernöjd!



Alice får sitta på vid köksbordet på vanlig stol & rita =)

Kommentarer
Postat av: mammaveronica

Visst är det härligt när det är "enkelt" att vara ute, alltså inte en massa kläder och så... Förresten, idag gled jag in på din blogg utan lösen, det är väl inte meningen va?

Ha de gött i värmen!

2009-05-02 @ 18:07:13
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se
Postat av: Sommartjejen

Tack så mycket systeryster!

Vi har det jättemysigt, allt går superbra och tiden bara rinner iväg. Imorgon ska de ju redan åka hem!!!! :-(

kramis!!

2009-05-02 @ 20:20:32
Postat av: Sommartjejen

PS: Sån där gunga hade vi på ÖF och Viktor älskade att ligga i den också precis som Alice och H. DS

2009-05-02 @ 20:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0