Vilken JÄVLA Fest!

Igår när Alice åkt, passade mannen och jag på att åka ner och luncha i hamnen. Jag njöt av en Lax & Fetaost sallad. Sedan ägnade vi eftermiddagen åt att slappa, eller mannen grävde land & satte potatis & jordgubbar och gräslök. Stämningen blev bättre och bättre under dagen.

Vid 17.30 snåret var vi ombytta och klara så då vandrade vi upp till en granne på Fördrink. & vilka outfits jag har beskådat. Det var helt otroligt vad folk skakat fra, Det har varit jeansjackor med både nitar & nakna damen, peruker utan dess like, axelvaddar & pumps längre än längst. & vilket gäng. Vid middagen hamnade jag bredvid en läkare & han var gentleman ut i fingerspetsarna drog ut stolen, fyllde flitigt på med vin, & serverade mat och var lätt och rolig att prata med. Mitt emot satt grannen mittemot & han är så jäkla rolig att man skrattar bara man ser honom. Jag hade supertrevligt! efter maten drogs det ihop till mer grupperingar, vi grannar höll i hop, satt länge ute och pratade och drack vin. Sen kom dansen igång & Sing Star och vi rockade loss som bara tusan.Det blandades drinkar & det pratades och jag skrattade så jag fick onti  magen. Det drog ihop sig till Tequila race & sen kunde värden knappt prata så då var det dags att lulla hem, klockan var då 3.00.



I morse klockan 9 vaknade jag av att ögonen klibbat ihop. Då hade jag glömt plocka ut linserna när jag gick och la mig. masade mig upp & ångrade genast min insats, la mig i soffan & små slumra tills manenn kvickna till vid 11 & fixade frukost, sen blev jag människa igen.

Efter Robinsson åkte vi och hämtade Alice. Vi fick fika & svärmor var riktigt trevlig. Kanske det dåliga samvetet eller hennes sätt att be om ursäkt. Alice håller på att få tandsing nr 2 & hade gnällt endel på natten. men nu var hon en pigg & glad tjej som for runt och pysslade och klämde i sig en hel skål med hallon. Hon älskar verkligen hallon den lilla damen.

Sen åkte vi hem till mamma. Gav blommor och present & vi fällde tårar både mamma, jag & syster. Min farmor & farfara hade tagit sig dit då de var nyfikna på att se barnbarnen. Alice blev flitigt uppvaktad av farfar trots att han knappt kan gå känns det som. Skröppliga de blivit de gamla. Alice myste runt på gräsmattan med alla leksaker & sina kuisner. mannen spelade badminton med F typ hela eftermiddagen. blev riktigt mysigt där vi satt i Syrenbersån.

Vi kom hem lite sent men mannen fixade grillat & uppvaktade mig med orkidé och choklad. Trevligt!

Dagens meny:

Frukost: 1 ägg & 2 skivor bacon
Lunch: Kebabsallad
Fika: jordgubbar med vispgrädde
Kvällsmat: Flintastek med Coleslaw grillade grönsaker & avocado
Kvällsfika: lite jordgubbar & 1 bit mörk choklad + te

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Guuud så snygga ni var, båda två! =)

2009-05-31 @ 20:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0