Beröm sitter alltid fint!

I natt har jag hållit föredrag, typ samma som jag senare höll dagtid inför personal på ett Gruppboende. & tur var väl det, för det gick så som jag ville -att få in fakta med liknelser om personen i fråga samt få med personalen i en diskussion. & till på köpet fick vi så jäklarns mycket beröm efteråt, för allt vi skapat inom Omsorgen dessa månader, för vårat engagemang och inte minst för det jobb vi lagt ner inför dagens föredrag. Föredraget var i stort om Autism och kopplingen autism -personal & framförallt autism & arbetsterapi. Riktigt kul!

Gick sedan totalt svettig hem (14.30), mannen hade redan varit & hämtat Alice. Så vi tog en gemensam fika innan vi åkte för att titta på kaminer. Idag bestämde vi oss för en sån här:


Contura 460

När vi kom hem så kom pappa eftersom han var i stan & julhandlade. Alice sprang fram & vrålade "MOFFA" samtidigt som hon slängde sig kring halsen på honom. Vilket mottagande, de har ändå inte träffats på 2 veckor. Jag följde med pappa ner på stan & ut till köpcentrumet så han blev klar med sina julklappar, vi handlade en jättefin sak till Alice, pappa var osäker på storleken, men jag tror vi valde helt rätt.

Mannen & Alice hade lagat mat tills vi kom hem, tyvärr han inte pappa stanna då mamma bara har PA tid till 19.30, mannen hastade iväg för att vaccinera sig, han påstår nu att det var en skitsnygg ung typ 18 årig sjuksköterska som tog spruta på honom , att hon bad honom ta av sig t-shirten och att blodet sprutade ur armen efteråt & att sjuksköterskan gav honom sitt telefonnummer när hon var klar. För varje lögn trycker jag bara hårdare på hans vänsterarm, hehe...

Fick även liiite positiva vibbar från chefen, men framtiden får utvisa hur det blir med den saken...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0