Blåsigt värre...

Tiara: Tusen tack för tipset, har ju i.d i foundation, skuggor & "puder" så vad vore väl inte bättre än en Primer därifrån oxå! Har insett att de är DYRA var man än kollar så då är det väl lika bra att slå på stort när man ändå tänker slå till! Ska på stan imorgon & kila in där de säljer i.d för att se om de har någon primer! Fortsättning följer!

Svintoflickan: Jag bara väntar på att Alice ska få koppor hon med, det går bland barnen till jobbkollegorna, har inte hört något om dagis än, men vi får se!

I natt vaknade heeela familjen klockan 5 för att det blåste så förbannat. Alice somnade om efter en stund, mannen med, men inte jag. Iallafall inte förrän 5 min innan klockan ringde så det blev en snoozning & sen upp. Väckte Alice 7.25, bara på med kläder & stoppa i vagnen, när vi skulle ge oss ut sa hon "Alice sova", hihi lät så sött, hon ville inte alls gå ut i blåsten inte!

Tog med gardiner jag inte vill ha hemma till jobbet så del av förmiddagen stod jag & kollegan och rev ner gamla dammiga 90-tals gardiner & satte upp vita spetsgardiner, blev kitchigt värre, men ljusare & luftigare & skönt att slippa de där spyorangea gardinerna som hängt där innan. Jag som hade så himla stressigt i början, har nu skitlugnt istället. Ett möte idag. Hjälpmedel som inte anländer då de ska så man inte kan göra klart sina ärenden, trist. & så har chefen flippat ur totalt angående vår flex, nu får man ingen arbetstid för resor till kurser, på torsdag är det en mässa, men det innebär att man får åka 7.30 & komma hem 17.30 men ändå bara få arbetstid för 5 timmar dvs 6 timmar då mässan är öppen, minus 1 timme lunch. Så det blev rejäl bojkott av oss allihopa, bara chefen och några fegproppar som ska åka.

Om viktnedgången går som den ska blir det till att unna sig ljuvlig klänning till julen:

Halens 799:-

Vill ha, vill ha, vill ha!!!!

Dagens meny:

Frukost: 2 rågrut med minilätta, 1 clementin & smultronte

Lunch: WW Chiliconcarne, 2 rågrut med minilätta

Fika: 2 rågrut med minilätta & te

Kvällsmat: Fullkornsspagetti med köttfärsås

Kvällsfika: 2 rågrut med minilätta, 2 små kokosbollsrullar & te

Dagens motion: 30 min walk

 




Kommentarer
Postat av: Anki

Har en leverantör från England som har lagt till mig på facebook, hon jobbar via tradera och är bra mycket billigare än här i Sverige, fort får man leveransen också, jag mailar dig länken.

Kram

2009-11-03 @ 11:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0