ChefJävel

Jag hade på känn att chefjäveln skulle tabba sig angående min tjänst. Jag blev så förbannad idag när jag skulle skriva på papper angående ett passerkort & hon nämner i förbifarten att "en annan tjej gått före mig" fnittrar lite & fortsätter " jag trodde det skulle bli du men så blir det visst inte" då hon gått om mig med företrädet då hon har ca 10 dagar mer LASdagar än mig eftersom hon jobbat hela min sjukskrivning och mammaledighet. Chefen har utan att berätta för mig att detta hänt erbjudit henne ett vik & hon kommer att få en tjänst efter en tant som ska gå i pension. Jag kommer oxå få en fastanställning, men bara på mina 50% OCH jag kommer därmed vara först ut om det blir varsel.

"Jag följer bara lagen" säger chefjäveln & jag svarade "Det beror ju på hur man ser det" Eftersom jag vet att hon gått förbi LASdagarna minst en gång tidigare.

Jag har skickat vidare ärendet till en HR konsult för att se om detta är rätt. Det är nu tredje tjänsten isåfall som går förbi min näsa. Första med orden "Jag vill inte anställa denna tjejen, jag vill anställa dig, men nu är det som det är med LAS-dagarna" hur jävla idiot får man vara som säger så? andra gången omvandlades den lediga At tjänsten till en SG tjänst och så nu.. & hon som varit så noga med att ringa och vill ha mig kvar under mammaledigheten för jag kommer ju få tjänsten i sommar och jag gick in på min mammaledighet för att jag då skulle förlänga mitt företräde och enligt henne förhindra detta som nu ändå hänt. Hon är en sån jävla fetproppsarselnssvinchef, så jävla genomrutten att jag har god lust att säga upp mig på stående fot. Hur kan man missa en sådan sak & sen säga det till mig på ett sådant sätt?! Pissförbannad är jag! & jag önskar & hoppas att HR konsulten ska komma med ett positivt besked, men jag tror ju inte det.

Så nu är det dags att ta tag i jobbsökandet igen, hittade en annons i grannstaden som Rehabkoordinator, låter mkt intressant!

Detta hände direkt efter morgonfikat efter det har jag inte varit särskillt glad, men dagen gick förvånandsvärt fort ändå. Gjorde reflectmätning, chefen fick sig en skopa skit. Men det blir väl som förra året när hon fick skitresultat & ändå inte fatta vinken trots att en kollega som annars inte öppnar munnen särskillt ofta sa "I det här fallet handlar det om DIG som chef".

Alice har varit hemma med pappsen idag. Mannen råkade säga på lördagens middag att han "inte visste vad han skulle göra" en dag när han var hemma, så det fick han sota för, imorse väntade en A4 sida lång lista på saker han skulle göra & de flesta sakerna har han faktiskt gjort! Nice! Vilken innebar att jag kom hem till nystädat hus, tvätten tvättad & hängd, rentvätt vikt & inlagd i skåt, vitrinskåpet i köket urtorkat, återvinningen+slängkläder mm inlagd i bilen ( & sedan åkte han med den till tippen).

Alice har fortfarande lite feber 38,4 & nu vid nattningen hosta hon så hon kräktes "Kläks" sa hon när vi hämtade ner henne. Hon fick vara vaken en stund innan jag gick & la henen igen, jättetrött liten tjej. Hoppas natten blir lugn, vill inte ha magsjuka på den här förkylningen. & som det ser ut nu kommer jag VABba med glädje på onsdag. Skitchefsjävel!

Dagens meny:

Frukost: 2 rågrut med minilätta, 1 apelsin & te
Lunch: Köttfärssoppa 2 skivor lantbröd med minilätta
Fika: 2 rågrut med minilätta & te
Kvällsmat: pasta med kassler&grönsakssås
Kvällsfika: 2 rågrut & 1 kokosboll + te

Antal steg: 9650


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad irriterande med din chef! Jag håller tummarna på att HRkonsulten ska hitta något till din fördel. Kram

2009-11-10 @ 08:42:08
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: kråkmamman

Fy fan vilken jävel! Förstår att du är skitförbannad. Hoppas du får trycka till henne ordentligt på något sätt.

/Kråkmamman

2009-11-10 @ 10:03:55
URL: http://alvajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0