CV bryderier

Usch vad det är SVÅRT att skriva CV, skitsvårt, men jag har kommit en god bit påväg, nu ska det bara mogna lite så får vi se om det lossnar den sista touchen oxå! Har svårast att få till mål och mina egenskaper, man vill ju flyt i texten och inte bara uppspaltning...

Hade samtal med chefen idag, gick väl sådär, tjejen har fler dagar än mig och hon kommer erbjudas en 75% tjänst i juli om allt fortlöper som det gör nu, kändes ändå skönt att det "bara" var 75% & inte 100% som jag varit MER intresserad utav. Tjejen pendlar även över 60 min enkel väg & jag är inte helt säker på att hon godkänner 75% tjänst även om det är svårt att tacka nej om man inte har något annat. Roligast vore om hon tackar nej och jag skaffar något annat hihi. Mitt vikariat kommer övergå till 50% fasttjänst i februari, men det blir lite problem att få upp min tid, måste enligt chefen "ta tjänstledigt" från mina 50% för att hoppa på ett vik med mer procent om det kommer några. Det är även en massa oklarheter angående skatteväxlingen, vi kan bli för många och det kan behöva varslas, men vi kan även behöva rekrytera. Pressade iallafall chefen med att tala om att jag inte kan jobba 50% hur länge som helst, finns det ingen annan lösning efter Nyår så måste jag söka nytt. Då säger hon "Det blir ju svårt för det finns ju inga jobb" & fortsättningsvis "Och pendla går ju inte, det är ju för långt åt alla håll", jag blev så jäkla sur så jag sa "Vi har ju företaget oxå" hon lyste upp & sa "Du tänker att du kan kombinera det med det här jobbet" då svarade jag "Nej istället". Efteråt har hon smörat som sjutton resten av dagen, vid lunchen dröp det smör om henne & det fortsatte hela APT mötet på eftermiddagen. Hon är verkligen fruktansvärt.

På APT mötet skulle vi göra en skattningsundersökning, dvs 1 var "stämmer inte" & 5 var "stämmer", det var frågor om verksamheten och när vi kom till ledningen och den fråga som rörde henne personligen så sa hon "Det här blir ju en femma eller hur?" alla blev knäpptysta i typ 5 min innan en modig stackare sa "En tre kanske" vilket stod för stämmer till viss del men det finns mycket att arbeta med. Undrar vad resultatet blivit om hon samlat in papprena och sammanställt dem var och en för sig, högst 2 tror jag.

Är nu ÄNNU mer taggad inför sökandet av det andra jobbet. Mannen är positiv till det och han peppar mig i att jag inte alls behöver 100% för SGI utan att vi kommer klara oss ändå om det skulel bli så, känns skönt...

Imorgon åker vi hela familjen till min vän med familj i Karlstad, vi ska bo där fre-lör, gå på lekland på lördagen & sen på kvällen åker vi till mannens kompis & hans höggravida sambo (de ska snittas 23nov) & sover där. Ska bli roligt med en miniweekend så jag hoppas alla håller sig friska.

Är roligt att hämta Alice på dagis nu när hon själv kan berätta lite om dagen, idag har hon sagt att "Anna" jobbat & det är en student, lite roligt. Tyvärr hade hon ramlat ute så nu har hon ännu en bula i pannan, men denna gick det hål på så den blev inte lika stor.

Dagens meny:

Frukost: 2 rågrut med minilätta, 1 apelsin & te
Lunch: Chilicon carne 2 rågrut med minilätta
Fika: 2 kex med ost, lite vindruvor & te (blev bjuden)
Kvällsmat: Kokt korv (med hög kötthalt) & hemmagjort potatismos & ärtor
Kvällsfika: 2 rågrut med minilätta, 5 skumtomtar & te

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

å förstår de måste snurra massa tankar hos dej.

men visst är de skönt när mannen stöttar.

vi har ju alltid fått snåla o mannen jobbat som en tok för att jag ska kunna va hemma...plus att han har varit tvungen varit pappaledig en dag i veckan för jag varit på samtal m.m.

ibland känns de som om ...jag borde jobba heltid osv..

men han stöttar mej i de liv vi har..

å så hör man andra där en del inte kan jobba mindre procent fast de knappt orkar jobba heltid tex.

men sen är de klart ekonomin spelar ju stor roll.blä.



nu ska jag in till stan på samtal..sista blir de nog.

medan mannen får vara me de små prickiga.



kramkram o hoppas de ordnar sig!!!

2009-11-13 @ 11:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0