HalvledigTisdag

Varför blir det alltid så att Alice vaknar tidigt när vi FÅR sova länge? 6.50 hämtade jag in lilltrollet i morse, hon ville sova mer sa hon så jag släckte men det var inte lätt för någon att sova när lillfia låg & kittlade mig & klappade på min kind. Gullunge!

Igår kom en liten flicka till världen, de vi hälsade på i Karlstad fick äntligen sin lilla tjej i famnen efter ett planerat snitt. Så roligt!

Alice & jag har veckohandlat i dag som vanligt. Idag blev det CityGross, Alice pratar & vinkar med/åt alla i affären, men hon förgyller nog en heldel gamlingars dag, de skrattar & ler & pratar tillbaka. En mamma gick omkring med en barnvagn och en pytteliten bebis i vagnen Alice hade stort bekymmer om det där "Bebbe sover" & sen "Bebbe vaken" och när mamman råkade släppa vagnen vid mjölken för att hämta varor skrek hon "HÄMTA VAGNEN" , jaja det är väl tur hon håller reda på folk ;-) Lyckades iallafall stoppa ner ett paket med djungeldjur i vagnen som jag tänkte dela upp & slå in till Alice paketkalender. Alice fick en My Little Ponny kalender av Farmor i helgen, med små mini Ponnysar, söt.

Nu sussar hon sött & jag ska göra mig redo att åka iväg på utbildning. Farmor kommer snart.

Kommentarer
Postat av: svintoflcikan

ja nu har allafall mellankillen varit till läkare ...de hade visst munskydd o allt vad de var..å så får vi se vad de kan vara.

han hostar o hostar o feber o lilltjejen är hostig o vill inget..pluttan.

de andra är ok trots hosta o feber.

pust..själv blir man bara helt sluuuut...

men de kommer regn efter sol eller vad de heter...



ha de så mysigt nu..



hur har d egått me ditt jobb o chef m.m förresten.



kram

2009-11-24 @ 14:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0