Ledig Dag

Anki: Tusen Tack!

Det bästa med lediga dagar är sovmorgon & långfrukost. Jag vaknade av mig själv 7.30, gick upp & 10 min senare vaknade Alice, men vi myste en stund först i sängen & sen vid tv.n. "Mysa" säger hon. jag passade på att puttra ihop en Chili con carne som jag tänkt ha som lunch och lunchlådor. Blev 4 portioner.

Min nya mössa

Alice i Londonduffeln & uggs

Vi tog en tur med bilen, först stannade vi i en affär för att kolla på lampa till walk-in:en, hittade en rosa faktiskt, men den var lite för liten skärm på den så jag nobbade den. Alice gick förundrat omkring & kikade på julsakerna ropade "Titta Tomte" & hälsade på övriga shoppande. Det blev tillslut trägalgar & 2 filmer till Alice.

Vi passade på att handla lite på Willys, blev en mega handling, kändes som att ALLT var slut från blöjor till tandborstar & toapapper, så det tog sitt lilla tag.

Lunchade tillsammans med Alice, blev så mätt att jag trodde magen skulle spricka ett tag där. Sen kom Alice igång och lekte med min gamla monchichi & hon påstod att den bajsat, men det var Alice som bajsat så när jag bytte på Alice, bytte hon på "dockan" & sen skulle ju promt dockan med i vagnen & sova, så jag packade in den i en mössa & nu sover de båda två ute på altanen efter en skön höstwalk!

Dagens meny:

Frukost: 2 rågrut med minilätta ½ grape & te
Lunch: Chilicon carne, 1 fralla med minilätta
Fika: 2 rågrut med minilätta & te
Kvällsmat: Korvstroganoff med ris & kokt broccoli
Kvällsfika: 2 rågrut med minilätta & 1 liten kokosbollsrulle & te

Dagens motion:

45 min walk + 60 min walk med grannfrun ikväll!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilka fina mössor!

2009-11-03 @ 14:54:40
Postat av: Camilla

Hej igen! Vet du någon bra väg man kan springa här i min "nya" stad, som inte är skogen? Kommer bara på fram och tillbaka till stan. Kram

2009-11-03 @ 18:59:35
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: Camilla

Svarar här med: Gärna på mail om det är okej, och bara om/när du har tid, ingen brådska =)

2009-11-03 @ 21:59:16
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0