Skitskitskit

Camilla & Kråkmamman: Tack för stödet! Det ser inte ljust ut på trycka till fronten...

Har nu fått svar från HR konsulenten & tyvärr är det så att personen i fråga har "gått om mig" & chefen måste följa lagen om anställningsskydd. Ska ändå tala om för chefen vad jag tycker om hur hon hanterat detta att hon gett mig felaktig information, att hon lägger in för mycket personliga spekter och att det är svårt att veta vad som är "chefen" & vad som är "privata åsikter"  & framförallt för att hon tala om det på ett så nedrigt sett som i förbifarten, med fniss och ännu mer personliga åsikter. Jäkla kärring. Tycker det är SKIT att man inte kan lita på sin chefs ord, något jag blivit varse FLERA gången under min anställningstid och FLERA gånger under min korta period jag jobbat nu. Trivs ju bra med arbete, trivs bra med kollegerna, men chefen är SKIIIIT! & att tjänsten kommer gå till en person jag inte gillar från början känns ännu surare. Jävla skitfanskitsballe!

Luskade lite i den andra tjänsten i grannkommunen. Om de har någon som står och lurar runt hörnet med företräde, om den redan är "tänkt" till någon men måste annonsera ändå. Men det ser ljust ut! Ingen tilltänkt och personen jag frågade var VÄLDIGT positiv i fråga om att jag skulle söka. Så jag sitter och pusslar med CV:t när jag får en sekund över mellan Alice syslor och lekar.
Ska även ringa chefen inom Landstinget och fråga om hon har behov av någon vikarie efter Nyår.

Vet att jag är 2½ månad från Fasttjänst, men 50% funkar inte i längden & som det ser ut nu så kommer jag inte få gå upp i tid efter Nyår. Känner även att mitt nuvarande jobb är en mellanperiod i livet, att jag vill ha mer än så, känner mig förslöad & vill ha mer att göra och bita i. Vill även utvecklas & "göra" karriär & det finns inte ens chans så länge jag är kvar på mitt nuvarande jobb.

Men jag vet även att man "ska" tänka lite förnuftigt gällande arbetsgrad & framtida SGI, men just nu har vi inga planer på att skaffa barn, inte än så jag vet inte hur "lång" framförhållning man ska satsa på att ha.





Kommentarer
Postat av: svintoflickan

å vilken jobbig sits...

hur mkt vill du jobba..och med vad.

jag tycker halvtid verkar kanon men ska man tänka på SGI är de ju helt fel.

men sen ska de ju funka allt me pengar o så med.

hoppas att du hittar ngt nytt du trivs me och med ny chef!!!



nu är de pyjamasdags här.



kram

2009-11-10 @ 19:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0