SkvallerDag

Sov oroligt i natt, var rädd att Alice skulle bli dålig av vaccinet i sin ensamhet i sitt rum, så jag har varit inne och snusat på henne ett par gånger i natt. Men ingenting, inte feber, inte ont, inte ens varm och svullen vid sprutsticket. Men ropar inte hej än!

På jobbet gjorde jag en matsituationsbedömning på min favorit boende, han är så himla härlig! Imorgon ska jag göra en till fast då i hans hem.

Mina kära kollegor avslöjade en rad "tappa hakan" detaljer angående sina kärleksliv, kände mig verkligen som en ihopväxt (down there) gammal saggig tant. Får väl hoppa på mannen så jag oxå har en storie till imorgon.

Alice & jag varvade bakning & pannkaksstekning med Skrållan & så lärde hon sig släng pussar idag, min söta lilla trollunge!

Vid 18 snåret travade jag bort till Förskolan & gick på Föräldracafé, först var det information & diskussion, sen var det fika & fritt prat. Det blev mest husbyggarprat och grannskvaller då vi nästan alal bor på samma gata. Fick även veta att grannen ska ha tillökning, högst oplanerat, hennes spriral hade blivit utknuffad av någon annan krabat som ville bo där istället. Skänkte bort bullar & kladdkakemuffins jag bakat till överlyckliga fröknar!


Kommentarer
Postat av: Somris

Så härliga bullar och muffins har de väl aldrig fått till dagis! =)



Vart tog hon sprutan, armen eller låret?

Viktor verkade inte ha ont alls, själv värkte ju armen i flera dagar.

2009-11-18 @ 21:41:05
Postat av: Nhea

De såg glada ut så det kändes bra!



Alla barn under 2 år får sprutan i benet.

2009-11-19 @ 08:10:35
Postat av: svintoflickan

hi,hi du skriver så roligt o mysigt.



ja visst är de segt me förkhylningar..m.m.

vill ha sommar igen:-)



kram!!!

2009-11-20 @ 11:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0