Tralalala

Ond arm - YES! Känns som ett blåmärke, gör ont när kläder eller annat kommer emot eller när jag lyfter armen, lite svullet vid sticket. men det är en piece of cake om man jämför med min kollega som tog sprutan samtidigt, hon spydde på jobbet imorse & fick gå hem & ligger nu med feberfrossa & ont överallt och är skitdålig! Skitspruta!
Mannen ringde på förmiddagen för att kolla läget, hans kollegas fru har legat däckad i 4 dagar efter sprutan med feber och "reumatism" liknande smärta...

Alice hostade i natt så sömnen var väl sisådär för oss alla tre. Pluttan! & varje hostning var jag tvungen att lyssna så hon inte spydde eftersom det går magsjuka på dagis. Inte så lätt att somna om då.

Vi gick upp 7. Gjorde veckans vägning, har minskat 0,5kg yippiyippiyayayey!

Vid 9.30 åkte vi och fredagshandlade lite & sen ner på stan för att fixa inflyttningspresent till de vi ska på middag hos imorgon, & Farsdag present till pappa & svärfar, men hitta inget till mannen, det får nog bli lite choklad... & så beställde jag vin på systemet.

Alice & jag har varit ute på promenad, så nu sover hon, jag har 10000 steg på räknaren & är mycket nöjd!

Kommentarer
Postat av: Somris

En stegräknare ska jag med önska mig! Låter roligt. =)

usch vad dåliga de blir av den där sprutan, man undrar ju lite stillsamt hur dåliga de hade blivit OM de istället fått svininfluensan? Är det de som reagerar mycket på sprutan som hade blivit superdåliga tro??

Har hört att det ska vara ett bra tecken att man får ont i armen för då arbetar kroppens immunförsvar emot det "onda" som kommit in i kroppen. Men vet inte om det bara är en skröna? ler

4-5 dagar har man ont iallafall, sen går det över.

KRAMIS

2009-11-06 @ 16:38:12
Postat av: Camilla

Grattis till viktminskningen =) Hoppas du blir bättre snart! Kram

2009-11-06 @ 20:28:12
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0