What a day what a day!

Morgonen började med advenstpyntande, strök gardiner på löpande band, har bytt i kök, vardagsrum & sovrum. Ställt upp advenststakar/julstjärnor i kök, 3 sovrum och vardagsrum PUH! Alice sprang runt i pyjamas och gummistövlar *lilla mysan*. Vid 11.30 var hon trött så vi tog en promenad så hon fick sova en stund, hon vaknade redan vid 13 snåret så då åkte vi ner på stan.

på stan mötte vi upp min syster & hennes barn. Vi har shoppat tomteklänning åt Alice, julgardiner åt mamma, två tröjor åt mig , lösfransar & min syster shoppa oxå loss ordentligt. Barnen har skött sig bra, de har sysselsatt sig & inte farit runt alltför mycket. Vi var & fikat i "glashuset" mycket mysigt, tyvärr avslutade jag besöket med att halvt tappa brickan så ett glas for i golvet med dunder och brak & gick i minst tusen bitar... Sen packade vi in oss i bilarna & for till City Gross, då var det tre trötta & hungriga barn så jag säger bara aldrig tre barns mamma jisses vilken pärs!

Mitt i allt stöket ringde pappa & berättade att farfar OXÅ blivit inlagd, farmor ligger redan på sjukan för att hon är undernärd & behöver samla krafter, nu är farfar inlagd för hjärtat. Men ändå skapar mamma mest oro med sin enorma nedsatthet av ork, massa slemproduktion och en snabbt dalade fysisk förmåga. Bestämde mig för att åka dit imorgon, hjälpa pappa att hämta kläder åt farmor & träffa mamma en stund, var 2 veckor sista pga förkylningar.

Vi kom till och med hem efter mannen, han lagade mat & nu har vi ätit oxbiffar med klyftpotatis vitlökssmör/chilibea & så glass & färska hallon till efterrätt. Dricker en slurk rödvin & väntar på att få poppa popcorn som fredagsmys!

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

Näe usch vad jobbigt att din farfar o farmor är dåliga också..mitt i allt.

å jobbigt för din pappa..

å kära nån..tur han har sina kära döttrar.

klart han har sin fru me:-) men du förstår nog hur jag menar.

tänker på er !!!



å nu börjar de vända lite här allafall..

å de som fått bekräfelse på att de är svinis behöver inte vaccinera..

men de små hann vi ju innan men de hann bli smittade innan vaccinet började verka.



kramiskramis o ha en mysig helg!!!!

2009-11-28 @ 16:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0