37 års kalas

Zeb: Det är ca 6 månader mamma var däruppe sist & detta blev nog sista gången hon orkar upp.

Alice skor har kommit:


Kavat 749:- + namnbrodyr 90:-

Lördagmorgon & vi fick sovmorgon till 7.30, soft! Det blev sen frukost vid 9. Mannen satt med sitt inflammerade öga & Alice tappade juicemuggen två gånger & blåste snorbubblor med näsa. Riktigt mysigt. Vi kunde inte göra annat än att skratta åt eländet. Jag åkte till ICA & letade efter frisörsax (mannen har haft bort vår gamla & det är jag som klipper honom)  samt handlade inför nästa veckas kvällsmiddagar. Blir ju bara 3 till antalet. Sedan åkte jag hem fixade lunch, mannen promenerade med Alice, hon vilade middag & vi fixade oss i ordning & sen när Alice vaknade så åkte vi iväg:

Såhär söt blev Alice i sin nya outfit

Mannen iklämd i den nya Tigerjeansen redo för att åka på kalas.

Vi kom fram strax efter 15. Trodde mamma & pappa skulle varit där för länge sen, men de kom 20 min efter oss. Sedan blev det varmsmörgåstårta, kakor & jordgubbsmoussetårta. Mumisgt! Jag tog mig en "ätardag" för första gången på 5veckor. Inte massor av mat, men jag smakade av det mesta en lite mindre bit än normalbit, men ändå visade vågen + 2kg i morse, katastrof. Jag blir galen!

Alice var lite skeptisk till att leka i början så vi följde med henen upp & visade leksakerna & lät henne bekanta sig lite med sina kusiner sm hon inte träffat på 1 månad, men sen kom hon igång. & hennes stackars killkusin som varit hennes favorit fick se sig besegrad. Alice ropade sin tjekusins namn 100 gånger & svanasade efter henne likt en hund. De lekte med dockor och grejade. Men så kom killkusinen på att de kunde gå ut & hoppa studsmatta så de gjorde de alla tre en sväng, så han fick sin Alicedos han oxå.

Vi kom hem vid 19, gjorde mat till Alice, sen var det bara in med henen i duschen & bums ned i säng. Jag värmde vårrullar & så blev det det + lite smågodis framför fotbollen.

Idag vaknade vi 7 hela familjen, men jag fick ligga kvar till 8.30 då Alice tyckte det var dags för frukost. mannen & jag har trängts om toan, misstänker skarpt svågerns varma smörgåstårta, eller vårrullarna... men nu mår vi bra igen. Blir en lugn söndag, förhoppningsvis en långpromenad hela familjen & lite mys!



Kommentarer
Postat av: Zeb

Ok, vad bra att hon fick komma upp och se den igen. Minns när min mormor var sjuk och tyckte att det var så trist att hon inte fått se vår övervåning. Då bar min morbror och min låtsaspappa upp henne. Åh, vad hon blev lycklig.



Trist med era magar. Hoppas att de är bättre nu!



Vår son har hällt ut en påse guldglitter över hela huset. Jag har städat i tre timmar konstant. Ändå är det glitter precis överallt :-( Ungar!



Kram!

2009-10-11 @ 13:36:23
Postat av: mammaveronica

Ååå vad snygga! Härligt med kalas, visst måste man äta nångång! Själv vräker jag i mig allt jag kommer över, börjar nästan fundera på vad det är för fel, kanske dags att se över om jag behöver mer "mat"... Godis och kakor är omöjligt att motstå om det finns.. Som tur är är det änn så länge bara bebismagen som växer, endast 2kg upp och nu är det halvtid...

2009-10-11 @ 14:45:49
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se
Postat av: kråkmamman

Skit snygga skor! Så de i en skoaffär och tyckte de var jättefina. Hade jag haft en tjej hade jag med köpt dem.

Ser så varma och goa ut oxå.

Kråkmamman

2009-10-11 @ 15:08:26
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: Lottis

Hon är så söt, Alice :-) Och vilka fina skor, varma och gosiga :-)

Efter att ha stått stilla nästan hela veckan, så var det faktiskt lite neråt idag igen, så 7 hg kvar till första delmål... Det går, sakta men säkert... Om jag nu inte har något annat i magen förstås ;-)

2009-10-11 @ 15:25:57
URL: http://charlotte77s.blogg.se/
Postat av: Camilla

Så söt hon är =) Det där med vågen är ett mysterium. Även fast man inte äter upp ett kg i kalorier så fattar ja inte varför den hoppar upp. Har blivit lite mkt choklad för mig senaste tiden, fast inte så det överskridit "kalorigränsen" för att kunna gå upp, ändå är det +1 kg. Men, tror det ramlar av när man äter helt som vanligt =) Sockerstopp för mig imorgon & några veckor fram tror jag =) Kram

2009-10-11 @ 22:08:37
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0