Flexigirritation...

Anonym: Jag önskar att ALLA hade en sån givmild & rik svärmor som jag. Det kanske låter som jag "tvingar" henne att köpa saker, men hon har erbjudit sig att köpa vinterkläder till Alice -att vi bara skulle säga till vad hon behöver & sen köper hon lite till, idag har hon köpt rosa P.O.P vintervanatr & en lila mysdress till Alice, helt på eget bevåg. OCH hon har råd & ÄLSKAR att shoppa! Annars skulle jag aldrig ge henne så mkt saker att köpa & jag tvingar henne aldrig att gå till P.O.P utan det är hennes eget val.

Idag stressa jag iväg till dagis, halvt slängde in Alice, for iväg i bilen till jobbet dagen till ära & när jag stressar in på kontoret meddelar min kollega att bedömningen vi hade ute på landet är förskjutet ill 8.30-9 snåret för de inte hade tid att ta emot oss. Så det blev istället morgonfika framför journalläsningen & sen åkte vi iväg. Har inte hunnit fika en enda gång denna veckan, men imorgon är det fredagsfika då SKA jag fika!!

Har haft strul att få ihop min flexklocka på jobbet. Kontrollräknade & insåg att jag jobbat alldeles för många timmar med det schema jag gjort. Tur att det ändras med start nästa vecka. Så jag hade en dust med min chef som påstod att jag skulle skriva in den tid jag var där dvs 8-14 =6h & så har jag 30 min lunch vilket i slutänden blev MINUS på flexen när det skulle bli noll. Hon är INGET mattesnille vår chef något som är irriterande, om jag hade varit chef hade jag kontrollerat de scheman folk lämnar in & inte bara svälja allt med hull & hår. Tillslut blev det så att jag skrev 5 timmar per dag i arbestid & så blev dte plus elle rminus hur mycket jag varit där & i stlutänden över 10 timmars flex pga av olika utbildningar & möten som "jag måste" gå på & chefen säger "det som blir utöver arbetstid tar ni på flexen" men vafan det är ganska stor SKILLNAD om man jobbar 50% eller 100%. Snart gör jag inget annat än att gå på möten. & de som blir lidande är ju brukarna -de jag EGENTLIGEN ska jobba med! *suck*

På eftermiddagen hade vi APT. Har en tjej i gruppen som jag ogillar mer och mer. Hon är rent utsagt otrevlig vissa gånger & jag misstänker det beror på att jag ligger före henne i "kön" om att få fasttjänst vilket hon snorkigt uttryckt en gång så jag höll på att sätta frukostmackan i halsen... Hon har ett ENORMT kontroll behov, både på jobbet, på alla andra, sin kropp & sin träning & sin mathållning. Hon väger under 50kg, tränar ca 10h i veckan & går ändå ständigt på nya dieter.. Blir bara skummare & skummare... Som tur är resten av gänget hur goa som helst & jag trivs utmärkt med dem.

Mötet resulterade i 3 nya möten som är OBLIGATORISKA och kommer innebära ännumera flex & ännu mera tvång att gå in på lediga dagar för min del. Ska se om jag kan lösa delar utav det genom att ändra om lediga dagar, men de veckorna kommer jag ha noll tid kvar för mina brukare...

Hämtade Alice på dagis. & där hängde ännu en lapp om saker/kläder de önskade eftersom Alice börjat sova ute i vagn. jga har ju då sagt till om att de måste säga till om att de saknar något. Så idag passade de på. Allt från fårskinn, åkpåse, fleecebyxor, raggsockor. Det mesta har jag hemma, men det blir en shoppingtur på stan imorgon för att kompletera listan. Alice dagislåda kommer bli överfull!!!

Dagens meny:

Frukost: Äggröra & bacon, 1kiwi+te
Lunch: Kebabsallad med vitlöksdressing
Fika: 1äpple & te (skänkte bort min biskvi till en gravid tjej som lyste som solen)
Kvällsmat: Kycklingfilé & tagliatelle av squash med en touch av citronolivolja
Kvällsfika: ½ grape & 50g nötter+te

Hoppar över Dagens jogging då halsen inte känns på topp & siktar på en långpromenad med Alice imorgon eftermiddag istället!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Å förlåt, det var jag som var anonym. Mitt namn måste ha fallit bort. Jag skulle också NJUTA om mina barns farmor var rik och kunde köpa sånna fina saker till mina barn. Saker som jag gärna skulle vilja ha, men inte har råd att köpa själv. Tyvärr!

Du kan inte råka skriva in en blå vinteroverall storlek 86 på önskelistan nästa gång! ;-)



Tänk att det alltid verkar finnas nötskal på alla arbetsplatser...varför kan man inte bara få slippa det nån enda gång!!?? Otroligt....

Din flextid får du väl ta ut runt jul eller påsken, när man vill ha lite mer ledigt och då det kanske förhoppningsvis är lugnare bland brukarna?

Trist att de gör så dock, förstår din frustration.



KRAMIS från systeryster!

2009-10-01 @ 19:52:37
Postat av: Anna (england)

Far vi se bilder pa kladerna?



Far skjalv inte tag pa POP klader har sa ofta, inte for vinteroverall behovs direkt!

2009-10-01 @ 20:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0