Fy fan vilken dag...

Uppdaterad & rättad av stavfel mm...

kan jag bara säga om gårdagen. Som startade med ett ryck 3.56 då jag vaknade & kom på att mitt pass gått ut. Sen var det lönlöst att somna om. Låg & funderade över hur lång tid det tar att få pass & provisoriska pass. Lämnade Alice på dagis, promenerade till jobbet. Vi åkte iväg på kurs mellan 8.30-12.30 RA & artros, ganska basic men lite nya idéer iallafall som vi inte jobbat efter dvs träning, träning & åter träning! & så lite palpationsövningar som var skönt att friska upp minnet med. Chefen skulle bjuda på förmiddagssmörgås. & vad kommer in om inte en halv (alltså delad) torr vit fralla med en bit svettig ost & en bit varm skinka på... Snacka om besvikelse!!!
Vid 12.30 kurrade samtliga magar & vi ångade iväg till ett lunchhak endel av oss. Kollegan parkerade så när jag klev ur bilen fäste jag blicken rätt in på mitt ex som har kontor där. Han hejade glatt, men min andra kollega missförstod en sak & vi alla 4 brast ut i ett skratt större än störst. undra vad han tänkte då. God lunch, det blev Oxfärsbiffar med kantarellsås & salladsbuffé för min del 8tog bort den stekta potatisen).

Ångade in på jobbet, känns som jag knappt varit där på hela veckan så det blev en massa överföring från min sjukgymnast & en massa bokande av möten & planering för nästa vecka & så åkte vi väg på ett ärende. Kände mig mest stressad över allts om inte hinns med & borde göras. Passet & att mannen messade flera gånger om än det än det andra. Passinfo & bad om salvor eller dyl då han fått ögoninflammation eller nåt. han är röd, svulle 6 har ett tryck bakom ögat. Jag tycker han ska gå till doktorn men han vägrar som vanligt.

Hade endast 1 blöja kvar på morgonen så jag var tvungen att stanna & köpa blöjor innan jag hämtade Alice. En typisk dag då det likagärna kunnat bli diarré mitt i natten, med min tur men jag bad till högre makter & vips så räckte blöjan!

När mannen kommit hem så åkte jag till polisen, men där var det stängt, som tur är har vi en flygplats nära så det var bara ånga dit. Skulle parkera bilen, hängde ut genom rutan & matade in båda mina bankkort men inget tog apparaten emot "Ogiltigt kort" trots att jag satte i det rätt OCH VET att båda hade teckning & att det stod att automaten tog både VISA & Mastercard *surt), var bara backa ut därifrån, en snäll gubbe fick stå och vänta medan jag krånglade mig ur. Hittade en parkering där jag inte fick stå men hade inte så mkt val. Gick in i avgångshallen till service center & där ropade de efter poliserna så jag kunde fixa mitt pass. Gick till polishuset & fick mitt pass. Hon trodde inte det skulle vara några problem att hinna få det till torsdag, annars får jag åka dit onsdag kväll & göra provisoriskt. Väl ute såg jag en lapplisa vid min bil, jag sprang allt jag hade & hon sa "Nu hade du tur" & jag tackade & lastade mig in i bilen... PUH!

I natt har jag sovit 8½ timme i ett sträck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0