Gääääsp!

Igår vägrade Alice komam till ro. Hon var jättetrött, la henne vid 19.30, men hon bara gallskrek. & eftersom vi inte visste om hon hade ont av bulan, eller om hon var orolig efter dagisdagen, sovning på madrass eller bara hungrig. Hennes mamma såg syner av subduralblödningar & annat smått & gott framför sig så tog vi upp henne igen.  Jag har inga större problem med att låta henen skrika OM jag VET att det är BRA med henen & det visste jag ju inte igår. När vi tog upp henne var hon precis som vanligt. Hon & manenn gick & la sig i dubbelsängen, men där låg hon bara och prata och prata & sjöng. Så vid 22 så gjorde jag om nattningsproceduren med välling & Godnatt mitt hjärta & vid 23 var det tyst däruppe. Hon vaknade till vid 00.30 men jag behövde inte gå in, men vid 5 stoppade jag om henne men sen sov vi som stockar till 8. Idag är bulan nästintill borta & bara lite lite blått & hon är pigg & glad. Det blir nog en till körning av lite nattligt skrik här för att få ordning på henne igen. Snart springer vi därinne mer än vad vi sover & det är inte bra.

Idag är jag ledig. startade morgonen klockan 8 med en vägning. Minus 3 hekto på vågen! Yippi! Ska fira med en Sushilunch idag! Mumma & nyttigt!

Alice & jag tänkte höstfixa idag, i utekrukor & inne i köket. Svärmor hade shoppat nya höstdukar & lagt på tills vi kom hem, men den i köket matchar inte riktigt med de vårgröna assesoarerna...

Ups! klockan är massor, jag sitteri pyjamas! blir nog snabbsminkning & ledig klädsel idag! jeans & tröja! Love my new London jeans! 

Kommentarer
Postat av: Somris

Hur går den "körningen av lite nattligt skrik" till?

Låter ni henne ligga och skrika bara, eller går du in typ som 5 min metoden?

2009-10-23 @ 12:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0