Idag har vi varit på ÖF.

Alice vaknade av den där "älgen" som bor i vårt hus 6.12, då insåg jag att jag sovit nonstop från 21.45, hur skönt som helst! men ändå tyckte jag inte riktigt var morgon så jag bäddade ner lilla fröken igen, vilket hon mottog efter några protetser & så somnade vi om till 7. Betydligt bättre tid! Igår kom mensen vilket förklarar att jag sovit illa de tre senaste nätterna innan. Blir alltid så vaken timmar mitt i natten innan mens. Skönt ändå att den kom nu & inte inför nästa helg då vi ska till London!

Alice som varit liten i maten sen hon var sjuk, bad idag om GRÖT till frukost "Gjöt" sa hon. Å herregud tänkte jag, det kommer hon väl aldrig att äta, men jag rörde ihop lite Fullkornsgröt med äpplesmak & hon sa "mmm" & slevade i sig nästan alltihop framför mina chockade ögon.



8.30 åkte vi iväg, stannade & handlade fredagsmat & sen vidare till ÖF där vi däjtade S & O. ÖF-tanten kände igen oss, men Alice blev väldigt skeptisk och trodde att jag skulle lämna henne där, så efter lite knäklängning så kom hon igång & hon har åkt rutchkana, gungat, spelat boll & så serverades det frukost & det skulle hon ha & återigen åt hon smörgås med prickikorv, ½ banan, juice (eller Djos som hon säger) & så bad hon om Yoghurt, så då fick hon en lite yoghurt & åt nästan hela den oxå. Snacka om chockad mamma. Till Alice stora lycka blev det sångstund. Så hon rocka loss. Tycker det är lite synd att barnen måste sitta stilla, ska inte musik vara skoj? Alice fick dansa under musikstunden, såg att tanten inte var helt lycklig över det, men det sket jag i. Det spelades Pippi Långstrumpsången & Alice tog tag i små hårtoftsar av sitt hår & skutta runt i en ring haha så söt (så gör de på miniröris på dagis). Efter sångstunde packade vi ihop och åkte hem då hade vi varit där i 2 mysiga timmar. Längtar så tills nästa vår då Alice & jag ska börja på Hoppis & Skuttis på Friskis & Svettis!

När vi kom hem fick Alice lunch & nu sover hon i sin vagn. Idag kommer Momma hit dvs Mormor. Med sin PA. Mamma ska stanna i 2 timmar & är mest nyfiken på trädgård & övervåning så vi får se hur det ska gå. När jag sa att Mormor skulle komma sa Alice "Kjama Momma" så sött! Hoppas hon gör det när Momma kommer så hon inte blir rädd för rullstolen igen. Alltså KRAMAR MORMOR!

Dagens meny:

Frukost1: 1 surdegsskiva med ost, te
Frukost2: en halv smörgås 1 päron & lite juice
Lunch: GI ugnspannkaka
Fika: te
Kvällsmat: Oxfilé med snabbfrästa sockerärtor, stekt svamp & lätt Bearneis
Kvällsfika: Mörkchoklad med chokladmoussefyllning (har fallit för tvreklamen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0