Mamma/Momma besök

Idag när Alice vaknade efter lunchvilan gick vi ut i trädgården & väntade på att mamma skulle komma. & efter en stund rullade bussen in & vi tog emot henne på gatan. Hon hade med sig en ny PA som jobbar i poolen & dyker upp när de andra 2 inte kan. PA´n såg ut att vara i 35-40 års åldern men är i 50 års åldern har barn & barnbarn & var väldigt trevlig.

Först gick vi en tur i trädgården, visade mamma mina planteringar & berättade hur jag tänkte göra i vår. Alice ville gunga & Momma skulle putta på så det gjorde vi en stund. Sen baxade vi in mamma i huset. Tur jag var med för taxichauförren & PA hade vänt rampen åt fel håll. Vi har ju en barnvagsramp men vi lägger på mammas portabla ramp ovanpå den så lutningen blir lite mildare. Det gick bra.

Mamma fick sin lunch i slangen & Alice ville titta på "Rållan" & Momma tyckte det var en bra idé. Men först sparkade de lite boll & när Momma missade bollen & den gled in under rullstolen skrek Alice "MÅÅÅÅL" hihi.
Vi pratade & fikade lite (mamma fick kaffe med smällt choklad i i PEGen) & sen ville Alice "Gå oppa" dvs till ovanvåningen & mamma hade sagt att hon hade som mål att komma upp & titta där, så med PA´s hjälp gick hon upp, men blev sittande i en stol precis ovanför trappen & spanade ut över övervåningen & Alicerum därifrån. Jag lyste upp toan så hon fick se där.

& vips var de 2 timmarna borta & det var bara att gå ner igen & ut från huset & vinka av mamma när hon åkte hem i bussen. Men det kändes som en lagom stund, en mysig stund & mamam skickade sms & tackade för en underbar eftermiddag så det känns som hon oxå var nöjd. & det bästa av allt är att vi får ju ses imorgon med på kalas hos min syster!

Avslutar med världens sötaste "Pippilotta tjej"


Alice har plockat på sig mannens medaljer & blandat upp med lite halsband...


Kommentarer
Postat av: svintoflickan

Men åååå så stor hon ser ut...

Jättegullig!!!

ha mysig helg.

kram

2009-10-09 @ 20:10:03
Postat av: sandra & melvin

Gud vad söt hon är :D ha en trevlig helg..

2009-10-09 @ 21:54:40
URL: http://saandrras.blogg.se/
Postat av: Zeb

Söta tjejen! Vad härligt att ni fick en så fin dag med din mamma! Var det första gången hon såg övervåningen?



Kram!

2009-10-10 @ 19:34:58
Postat av: Evve

Jag tycker hon bara blir mer och mer lik dig hela tiden :)

2009-10-11 @ 17:00:49
URL: http://enevve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0