Quligt...

Mannen jobbade hemma idag. Vi som precis har fått Alice att sova fram till 7-8 utan att "höra av sig" om natten igen & så går han & plockar upp henne 6.22 för att hon hostade, jäkla pappskalle! Så han fick gå upp med henne medan jag låg & slumrade till 7.20 innan jag hoppade in i duschen & fixade mig i ordning.

Jobbdagen var ok, ganska kort eftersom jag slutade 13 för att åka till min Q. Vi pratade igenom min farbrors begravning & julen, som känns sådär. Det är ju trots allt mannens familjs jul (vi har ju alltid kört varannat år), men jag känner ett visst samvete att iallafall erbjuda mamma & pappa att komma över en sväng om de vill, det är väl antagligen sista julen när mamma kan vara med & jag vill ju inte att de ska sitta hemma själva om de inte väljer att göra det, kommer ihåg den jul då de åkte utomlands & hur mycket mamma led då av att hon inte kunde vara med. Det känns själviskt att vilja fira själv med svärisarna, kunna slappna av, luta sig tillbaka & njuta fullt av Alice, även om det är det jag allra helst skulle vilja. Men samvetet som sagt...
Som tur är vill mamma ha med sin PA vilket kan få pappa lite mer "med" & inte behöva passa upp på mamma utan mer kunna slappna av. Samtidigt känns det konstigt att en främmande människa för svärföräldrarna ska vara med & så vet jag att mammas sjukdom drar ner lite på myset & den spontana uppsluppenheten. Så jag har erbjudit mamma & pappa att komma till Kalle & att pappa & PA får julmat & att de sedan avlägsnar sig så vi får kvällen & öppna julklappar för oss själva.

Mannen hämtade hem Alice när han jobbat klart & sen har de satt ihop Alice nya hylla, Rainbow från Mio, han hade även beställt leklådor till dem i ljusrosa & cerise. De har även städat & putsat & tvättat & grejat så det är så fint här hemma. Riktigt skönt att komma hem till det!

Ikväll regerar Bonde söker Fru!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0