Styrelsegrupps & Föräldramöte

Idag har det varit en riktig mötesdag. Min lediga tisdag, men det blev ju som sagt jobb ändå på förmiddagen. Anlände till mötet, min chef hade som vanligt "glömt" att anmäla att det var just jag som skulle komma så Projektledaren trodde han hade kommit till fel mötesrum. Men högste hönset, en mycket trevlig kvinna kände igen mig & välkomnade mig med öppna armar (ibland är det tur att man tagit saker i egna händer & åkt runt & presenterat projekt). Mötet gick bra, kändes som att det var en massa chefer & så lilla jag. Men jag var ju tvungen att lägga in lite inlägg & det gick bra. Mina åsikter kom fram & togs emot med vänlig hand. Ser ut som att projektet kommer få en Arbetsterapeut i teamet, antingen som konsult eller helmedlem, vore ju extra nice att knipa den titeln, men det blir en senare fråga. Nu ska vi bearbeta chefen om utbildningar om bedömningsinstrument!!!

Efter mötet tog jag en tur på stan. Köpte present till vår äldsta syster från mig & Somris med familjer. + en present från Alice. Provade ett par skitsnygga jeans på Lindex, men blev lite sur över att 36:an inte gick att stänga, tar emot att köpa 38 när jag ska gå ner mer i vikt. Så istället blev det ett par svarta tjockare leggings på Gina. & de här ursöta plaggen åt Alice:

Tröja & jeanslegging 149:-/st från H&M

Åkte hem & mötte mannen & trött Alice i dörren. Åt min lunch vid datorn & gick sedan upp & läste en stund tills Alice vaknade. Sedan satte jag igång att laga mat. Det blev 1½kilo köttbullar & 2 Moussaka (en GI & en vanlig). Alice satt bredvid rätt länge & fikade smörgås & bokstavskex. Hon har lärt sig säga Juice men säger mer "Djos" hon låter så söt. Men jag förösker hålla på att juice (hon dricker färskpressad äppeljuice) får man till frukost eller mellis, är man törstig emellan blir det vatten. Oftast ber hon ju om "Vatte" när hon är törstig, men allt oftare tjatas det om Djos. Så idag sa jag att den var slut, då drack hon sitt vtten. se hur länge det funkar.
Mannen kopplade in Centraldammsugaren, bara 2 års har det projektet tagit -så går det när man inte gör något från början! & detta skedde EFTER att han fått dammsuga idag (på eget initiavtiv). Det spelar ingen roll hur många gånger jag tjatar om något han inte utför själv, idag insåg han själv hur dålig vår gamla dammsugare är -DÅ kopplar han in centraldammsugaren!

På kvällskvisten var det Föräldramöte. Trevligt! Bara en massa grannar typ & en personal från ett Gruppboende jag jobbar mot & hade möte med i måndags... & när vi delade upp oss i avdelningsgrupperna så hamnade jag bredvid en tjej jag hade kontakt med via Föräldrakanalen när jag blev gravid med Alice. Så liten världen är!

Dagens meny:

Frukost: 1 skiva surdegsdinkelbröd med ost, 1 kokt ägg ½ grapefrukt & te
Lunch: Marinerad kycklingfilé & grönsaker
Fika: Chailatte
Kvällsmat: Köttbullar & guacalmole + grönsaker
Kvällsfika: ½ grape + lite nötter & te


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0