FamiljeMysDag

Idag var mannen ledig. Alice sov lite struligt i natt med, jag var inne vid 3 & mannen gick in vid 6 men då var det bara mamma som gällde så jag gick in, klappa, stoppade om & så sov hon 1 timme till. Själv sov jag helt ok med 2 uppvak. Men en natts dålig nattsömn hänger kvar länge....

Jag lämnade Alice på dagis. Kunde utesluta en av mina misstänka gossar som jag ändå inte riktigt misstänkt för han är så lugn & go. "ottar" som Alice säger & Alice kom samtidigt idag & gick in med fröken & lekte.

På jobbet har vi diskuterat hemsjukvårdens skatteväxling till kommun & hur det ska tänkas kunna lösas. Vi har även diskuterat OM jag ska lägga mina 3 fredagstimmar på må-ons istället & därmed bli ledig fredag. Gruppbostäderna efterfrågar eftermiddagstider. Fredagen hinner jga knappt åka ut på MEN min chef VILL att jag jobbar fredagar MEN det är för att så många inom SÄBO är ledig fredag, MEN min kollega jag sammarbetar med jobbar fredag & tycker det är ok att täcka för mig då. September bli 4 dagar i veckan så får vi se hur oktober blir.

Mannen & jag gick tillsammans & hämtade Alice. Mysigt! Sen gick vi hem & busade en stund innan mannen & Alice tog en promenad & Alice fick sova 2 timmar medan jag ringde försäkringskassan & löste mysteriet till att jag inte kunna granska & skriva under min begäran om Föräldrapenning & vi latade oss & låg & halvslumra. När Alice vaknade åkte vi med en massa återvinning. Sen tog vi en tur ner på stan. Alice fick regnjacka, regnhatt & vantar till dagis. Så tänkte jag använda P.O.P jackan hemma istället.
Vi tog en fika. Alice drack mest Festis som hon endast får vid speciella tillfällen annars får hon sitt älskade vatten. Jag njöt en Chailatte & en snickerskaka...
Slutligen blev det en tur till Systemet för att bunkra till morgondagens Kräftskiva. & på vägen hem åkte vi till ICA & trängdes bland alla andra...

Mannen har lagat mat, biff med taglitelle & kantarellsås (med konjak i-hans specialsås) & när Alice kommit till ro tänkte jag slappa i soffan med några Polly & lite Te.

Skruttans mesta sysselsättning just nu...


Kommentarer
Postat av: Somris

hi hi vad söt hon är!! ♥

Skönt med en familjedag på en vardag, det hör ju inte till vanligheterna hemma hos er. Förstår att du njöt!! Och visst är det mysigt att kunna gå o hämta båda två på dagis, det brukar jag tycka iallafall och även Viktor - det kan han prata om i flera dagar efteråt att både mamma o pappa hämtade honom på dagis.

Hoppas ni får sova gott inatt!

KRAMIS

2009-09-04 @ 20:24:09
Postat av: Anna

Va gott me kräftskiva =) ska åxå på en imorgon, men du har ju gjort så många goda tillbehör! Är Alice på förskolan när hennes pappa är hemma?

2009-09-04 @ 21:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0