Ja ni vad händer med min vikt...

Ann, det är en fråga jag själv ställer mig. Har funderingar på att byta batteri i vågen eller slänga ut den & köpa en ny. Jag känner mig smalare, inte lika pluffsig om magen, kläderna sitter bättre. Jag tycker jag sköter maten bra även om det fuskas någon gång här och där, men absolut mer bra mat än dålig mat. Jag joggar 2-3gånger i veckan, men ändå... Vågen går lite lite nedåt. Sen fuskar jag en dag då går den upp flera kilo och sen går det sakta sakta nedåt & sen fuskar jag en smula då skjuter den i höjden igen. Så just nu går jag under en 6 veckors strikt GI-diet. Blev så sur & hungrig ett tag vilket resulterade i överätining nu är jag iallafall mätt & känner mig tightare om midjan även om inte vågen säger detsamma. Så helt enkelt jag kämpar på i med & mest motvind! Men det är betydligt lättare att ha bra rutiner & äta bra och lagom mat när jag jobbar.

Somris: ja hon får Ekströms Jordgubb & smultron kräm, finns portionsförpackningar små tetror på 2,5dl, perfelt att dela upp till två efterrätter & hon får det endast de dagar vi äter lunch hemma & bara om hon äter bra med mat. Idag åt hon så mkt mat att hon bara smakade en sked.

Zeb: ja de ska passa sig jäkligt noga! =)

Har rivit av en joggingtur innan middagen idag. Mannen kom hem klockan 14. Vi åkte & hämtade täckbark på grustaget & fick smyga hem via grusvägar pga övervikt, men det gick bra det med. Nu blir det soffa & te för resten av kvällen & nya Amelia & Mama dök upp i lådan oxå! nice!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0