Jobb & "kvartsamtal" på dagis

Igårkväll var jag & 2 "grannfruar" ute & powerwalkade en timme travade vi på. Var skönt & roligt att förena nytta med lite skvaller & få lära känna dem lite bättre. Rundan avslutades med att den ena meddelade att barnen skulle till skogs idag med ryggsäck, frukt & sittunderlag-PANIK! Inte någon info om detta hade jag fått. Så jag packade Alice Kittyryggsäck med frukt & ett sittunderlag, men när jag kom till dagis i morse så visade det sig att de minsta barnen skulle stanna hemma. Men Alice hade fått sin fruktburk vid morgonsamlingen ändå. På tavlan stod det att man skulle ta med överdragsbyxor, tumvantar & mössa. Så jag satte svärmor i shopping så hon har handlat P.O.P överdragsbyxor, P.O.P vindtät Fleecejacka, P.O.P vinteroverall i rosa & 2 P.O.P mössor. Tusen tack!!

Jobbdagen svischade förbi. Ännu en medverkan i en grupp blev bestämd, denna gången med "höjdare" för att förbättra Fiaverksamheterna, ett smickrande erbjudande som ej går att tacka nej till. Kändes sisådär att behöva klämma in även DET på mina 50%. Vilket jag påpekade för min chef & önskade antingen utökad tjänst några procent eller få skriva timlön de timmar de infaller eftersom första mötet är på min lediga dag på tisdag, men icke. Flex flex flex, min flexklocka som redan är överfull för att det är svårt att få ihop allt som det är idag. Blir lite sur när det sitter tanter på samma arbetsplats utan ett enda åtagande, inte utför mer än de nödvändigaste ärenden om ens det & ändå får full betalt för det & kommer undan med det oxå, gång på gång på gång...

Hämtade Alice. Fröken meddelade att hon var snorig & tjurig, att hon sagt ifrån mycket och protesterat mycket under dagen. Vi gick hem & jag märkte ingen större skillnad på Alice mer än att hon var lite trött.

Farmor kom & var med & åt middag & sen gick mannen & jag på "kvartsamtal" på dagis vi fick ge vår syn på Alice & inskolningen, dagis i övrigt osv. & fröken gav sin syn på hur Alice verkar trivas, vad hon syselsätter sig med & hur hon beter sig. Trevligt att få höra. Vi fick se bilder på Alice & lite "verk" hon gjort. Väl hemma var det en trött tjej i badet så hon fick ett snabbbad & sen snabbt ner i säng. Hoppas det vaknar en pigg liten tjej imorgon & att samma fenomen som i morse infinner sig dvs att varken jag eller Alice vaknar av mannen & att jag vaknar av väckarklockan & sen Alice efter att jag duschat & gjort mig i ordning... Vore najs!!

Dagens meny:
Frukost: Äggröra, salami, ½ äpple & te
Lunch: Falukorv i ugn (hög kötthalt) med Coleslaw
Fika: 1 glas Cola Zero
Kvällsmat: Kassler, keso & sallad
Kvällsfika: ½ grape, 50g blandade nötter & te

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror alla skulle behöva en rik farmor till sina barn...vilken lyx!!

2009-10-01 @ 09:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0