Ledig ShoppingDag

Å vad skönt det är med lediga dagar mitt i veckan. Även om jag gillar mitt jobb jävligt mycket just nu så går det inte upp mot en dag med Alice.

Idag har vi myst länge i sängen på morgonkvisten. & sen har vi målat & ätit frukost. Dansat till Pippisången. & så åkte vi till Willys. Blev handling för nästa vecka redan nu (vet inte hur jag ska hinna det annars nästa vecka). & sen lämnade vi varorna hemma & susade ner på stan. Idag blev det lite shopping:

Klänning åt mig 199:- på H&M

Hårband åt Alice på Glitter & så fick hon små hårsnoddar så vi kan göra pippitofsar som förhoppningsvis sitter kvar längre än 5 min.


Bebiskläder åt min systers bästa väns nyfödda lilla kille!

Klänningen har jag suktat efter i H&M katalogen & bestämt mig för att beställa, men när jag såg den hänga där så blev ju det mycket billigare, inga frakter & skit så då slog jag till! Alice har sprungit runt med mitt gamla diadem ett par dagar nu så nu fick hon ett eget hårband, lite mjukare. Å ni må tro att hon känner isg fin. Hon pekar på hårbandet & njuter av alla komplimanger hon får, & hon har inte föröskt ta av det en endaste gång.

På Lindex hittade vi tillslut fina kläder till min äldsta systers bästa väns son. Puh! Det var så jäkla trångt vid bebiskläderna & vi hade ändå shoppingvagnen som är smal så att gå med vanlig vagn där skulel inte funka. Råkade riva ner några byxor & en tant eller rent ut sagt fittkärring (personal alltså-hon har varit otrevlig mot mig förut) kom störtande & sa "Ja det är trångt här, det är bättre att gå i mittgången" jag bara glodde på henne, fann mig tyvärr inte tillräckligt snabbt. Hur fan ska jag kunan känna, klämma, kolla storlekar & titta på kläder fem meter från där de hänger???

Lyxade till det med kebabsallad från favorithaket (take away) & sen åkte Alice & jag hem. Alice har ätit Fulkornsmakaroner med ost & skinksås & lite kräm till efterätt & ett halvt pizzabröd jag fick med till salladen. Hon älskar de där bröden & pasta förståss. "patta" säger hon när det endast finns sås & skinka kvar på tallriken... Hon kommer snart se ut som en makaron hela hon.

Dagens meny:

Frukost: Äggröra & bacon, färskpressad äppeljuice &te
Lunch: kebabsallad & Cola Zero
Fika: naturell Yoghurt med torkade frukter & nötter
Kvällsmat: Köttsoppa
Kvällsfika: ost & frukt & te

Dagens motion:

30 min Jogging ikväll


Alice tycker bestämt att dockan ska ha mammas halsband...


Kommentarer
Postat av: Somris

Vad söt hon är i sitt hårband! =)

Vad är det för kräm hon får? Typ ekströms hallonkräm? Det har jag aldrig provat på Viktor...kanske ska göra det.

Fin klänning!

KRAMIS

2009-09-24 @ 17:05:43
Postat av: Zeb

Ah, fittkärringar ska akta sig :-) Gav en en rejäl avhyvling på en parkering härom veckan.



Söt hon är lilltjejen! Fin klänning också.



Kram!

2009-09-24 @ 17:56:52
Postat av: Ann

Fina kläder du köpt idag! Bra pris på klänningen dessutom.

Har du inte nått din målvikt än? Tycker du kämpat på så duktig både med mat och motion och av fotona att döma ser du ut att vara i topptrim! Du kanske föredrar att hålla vikten hemlig, men annars är jag sjukt nyfiken skratt

Ha det gott!

2009-09-24 @ 18:20:14
URL: http://osselovis.blogg.se/
Postat av: camilla

Fina inköp! Och så söt bild på Alice =) Kram

2009-09-25 @ 21:30:33
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0