LördagsMys

Idag har Alice varit pigg. Nästan som hon tagit igen allt hon inte orkade igår. Dvs hon har varit överallt, skrikit, gormat, kastat saker... Å inte sovit en blund på heeela dagen. Först var hon trött & vi gick ut i vagnen men hon ville inte sova. Så då gick vi hem igen. Hon åt lunch ihop med mig. Sen frågade jag om hon ville sova i sin egen säng & det ville hon så vi gick upp med en flaska välling (då matlusten inte varit på topp idag) men någon välling skulle hon bestämt inte ha. Hon skulle ner i sängen. Så jag la ner henne, stoppa om henne & gick ut & där låg hon sen en hel timme & pratade. men sova nejdå det ville hon inte. det slutade med att hon hade ner sin sänglampa 6 började gråta så då gick vi in och tog upp henne. jag hade tjuvkikat på henne mellan varven, men då låg hon ned & pratade med sin kanin, så vila gjorde hon ju iallafall.

manen kom hem lagom till lampkraschen & då åt hon lite lunch med honom oxå 6 sen gick de två ut. Jag roade mig med att plocka, plocka, torka & dammsuga. Sen gick jag oxå ut. planterade Kärlekört & rosa & vit ljung i en av rabatterna & mannen täckte slänten med täckbark så långt det räckte.

Nu har vi ätit middag. man & barn badar sn blir det nattinatti för supertrött skruttunge & jag ska sippa vin 6 äta GI äppelmums med vaniljgrädde!

Dagens meny:

Frukost: Äggröra & bacon
Lunch: Revbenspjäll
Fika: chailatte ( på soyamjölk & sockerersättning)
Kvällsmat: Oxfil´, baconlindad sparris, ostfylld champinjon & beasås
Kvällsfika: 1 glas rött, GIÄppelmums med vaniljgrädde 6 en kopp te.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0