Middag & Trötter

Igår åkte vi & lämnade tillbaka hunden. Sen vidare till mamma & pappa & dumpa av sängkläderna & gosdjuren som Somris MAN hade glömt här hemma & sen vidare till goda vänner.

Det märks att Alice är mer skeptisk mot andra barn nu sen bitningen. Det tog ett bra tag innan hon studsa runt och sparka boll med grabbarna (som hon sist lekte sig svettig med) hon hade stenkoll på var jag var & jag skulle hemskt gärna sitta i samma rum. Men det släppte lite efter en stund & hon & lillkillen (2år & inte så liten) blev polare & sen stod de & hoppade från nedersta trappsteget i hallen halva kvällen. Klockan blev så mycket att det inte kändes som någon idé att söva Alice där för att sedan riva upp henne & åka hem nån timme senare, så vi åkte hem vid 22 tiden. Alice somnade i bilen & när vi kom hem fick hon välling & somna om här hemma på studs. Men så blev det ju morgon runt 7 snåret som vanligt ändå.

Själv känner jag mig helt urlakad idag. Ont i huvudet, snuvig & TRÖTT. Sorgen från i fredags sitter kvar som ett färskt minne & jag är nog mer ledsen nu efter än jag varit innan. Tror inte riktigt jag fattade att det var sant förrän jag fick se det på riktigt... Det var ju tt helt år sen jag träffade honom ssista gången.

Middagen igår blev lyckad. Mysiga roliga barn som skänker en hel del skratt. Massa prat & lek & bus. God mat (Kycklingfilé med potatisgratäng & rödvinssås + sallad & ananaspaj med glass till efterrätt). Sådär lagom avslappnat & skönt. Grabbsen (män & barn) spelade lite Wiiii. De har en större pojke oxå som tycker det är superkul. Alice fick smaka lite Dillchips & hennes polare delade glatt med sig ur sin skål. Det var ju lite svårtuggat med hennes 6 små tänder men ner slank det ett 10 tal chips iallafall "MUMMA" sa Alice.

Vi tog en lugn tvmorgon. Alice hämtade sin vagn vid 9 och ville sova. Så jag stoppade ner henne där med napp, snutten & leopard & hon låg länge & vilade men så ville hon inte mer & så var det full fart igen. Jag skickade ut henne & mannen. Så de har lekt utomhus i 1½h så jag har dammsugit, tvättat, torkat & facebookat.

Mannen kände för att fortsätta med resten av slänten som är VÅR, men jag bara titta på honom med tom blick & kände NÄE JAG ORKAR INTE.... Mitt mission idag är att veckohandla med Alice sen tänker jga nog inte göra så många fler knop idag!

Imorse när Alice klivit upp så gick hon fram till sin pappa, pekade på rumpan & gjorde pruttljud med munnen. Vad jag garvade, hon hade bajsat & ville ha ny blöja. Hon gjorde sig ju förstådd iallafall =).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0