NyStart

Tess & Somris: Det är en bok man knappt vill rekomendera för den är så äcklig, samtidigt som man vill att ALLA ska läsa den för att det nog är vanligare än man tror. & just för att det alldeles för ofta aldrig kommer fram. Så ni som orkar LÄS!

Igår gjorde jag en omstart efter 3 veckor av slackerliv gällande vikt & motion. Som berodde på förkylning & min farbrors död. Varken ork eller lust fanns & det kändes som ett skämt att ens tänka på vikt, mat & motion just då.

MEN nu är jag på G igen. Har satt upp lite nya riktlinjer. Igår nrä jag kom till jobbet så for en kollega in som en frisk fläkt, hon hade gått ner massor & har lite mer att loosa. Den andra i teamet lider av ett annat problem dvs hon är FÖR smal & har lika svårt att gå UPP som en annan har att gå ner. Så vi bestämde att vi ska hjälpa varandra till hälsosamma normala BMI.

Mitt medlemsskap på Viktklubben går ut om ett par dagar men jag ska se om jag kan fixa detta på egen hand, har nu så pass mycket med i bagaget att jag vet på ett ungefär hur en normaldag ska se ut. Jag har även tänkt att tänka lite mer GI, absolut ingen GIrivstart utan ett normalt GI-liv. Mer protein, fullkorn, grönsaker ovan jord osv.
Jag planerar att jogga 3 gånge ri veckan tis, tors & en dag på helgen. Vill jag ha "träningsvecka" lägger jag in det. & så ska jag försöak öka på vardagsmotionen, nu cyklar jag till jobbet & så ska jag föröska få till några powerwalks eftermiddagar eller lediga dagar. har ännu inte vägt mig så jag vet inte hur min nuvarand evikt är, men har märkt att jag tappat en massa vätska redan från igår, tänkte vänta me dvägning tills jag känner mig redo för det.

Dagens joggingrunda är avklarad. Det gick bra & känns så himla SKÖNT efteråt!!!

Nu ska jag premiärsova i mitt NYA sovrum!

Kommentarer
Postat av: Tess

Härligt med nytt sovrum! Hoppas att du sover som en prinessa, men det lär du göra=)

Boken står på min boklista, jag ska beställa den vid nästa inköpsrunda av kurslitteratur.

Hur smärtsamt det än är så brukar jag läsa mycket om människor som far illa. Jag kan dras till böcker om övergrepp osv i perioder men känner att jag inte kan överdosera hemskheter (får ju en del via utbildningen och jobbet). Men visst vill man krama sina egna barn lite extra efter hemska böcker?

Kraam!

2009-09-01 @ 22:38:11
Postat av: svintoflickan

sov så gott i nya sovrummet.



hmm..är nog ingen bok för mej..jag kan inte läsa mkt inte utan att må dåligt o tankarna snurrar o snurrar...

kan inte ens läsa nyhetstidningar eller se nyheter.



vad skönt de funkar bra på jobb o dagis o allt.



å duktig du är me vikten igen.



kraaaaaaaaaaaam

2009-09-01 @ 23:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0