SnabbMåndag

Camilla, Svintoflickan, Somris, mammaveronica: Tack! Insåg förra veckan att jag inte har en enda jacka som står emot varesig regn eller blåst, eller någon med huva. Min Henry Loyd som jag ärvt av Svärmor bor i Hunnebostrand, så det blev till att hitta nya, lite billigare varianter. Kavatskorna är jättebra, stadiga, fina & inte ett sandkorn i dem idag. Finns det bra vinterskor i Kavat oxå?? Huvudsaken är att hon är varm & torr om fötterna.

Idag har dagen susat fram haft fullt upp, men ändå lite tid för relflektion. Morgonen började med sovmorgon för Alice del, väckte henne 7.20, har varit inne hos henen en gång i natt, men det märks att hon sover tyngre & bättre igen. hoppas det håller i sig. Arbetsdagen började med ett möte med en Ärendegrupp där vi diskuterar ärenden om Kognitiva Hjälpmedel, tipsar varann om olika lösningar & även får information om nyaste nytt! Så jag fick lite nya idéer om hur jag ska lösa mitt svåraste fall. Efter lunch var det rehabmöte & sen tillbaka till kontoret, skriva journal mm & sen var dagen slut.

Hämtade en glad Alice som var ute i solen & lekte. Hon hade bajsat very big blöja i morse efter frukostbuffén, så de hade fått byta bodie till & med. Men sen hade hon vräkt i sig massor av lunch & mellis & varit pigg & glad hela dagen & sovit gott på middagsvilan. Alice ska gå på dagis 2 dagar denna veckan, må & torsdag. imorgon är vi lediga. På onsdag ska hon till BVC & ta spruta & sen får hon leka med Farmor, tycker det är onödigt att gå till dagis när jag VET att hon brukar bli gnällig & småfebrig efter sprutan. & på fredag ska hon vara hemam med mannen.

Vi gick hem & fikade lite & sen har vi dansat till Madonna. Hon studsar runt som en studsboll & ser för härlig ut. Hon har även fått upp intresset för att hoppa ner från saker, så mamman skakade fram en plastburk & ett täcke & sen har det hoppats:

Ett två tre & hopp!!!

Dagens meny:

Frukost: 1 äpple, Omelette med skinka & ost
Lunch: Köttfärsbiff med svamp, Coleslaw
Fika: nötter, keso & kiwi
Kvällsmat: Korv med hög kötthalt, 2 stekta ägg
Kvällsfika: olika ostar & te


Kommentarer
Postat av: kråkmamman

Angående Kavat skorna så råder jag dig att gå in på Kavats hemsida (www.kavat.se) så finns där massor av Kavat dojjer till sjysst pris, portofritt, fina priser. Billigare än i butik skulle jag tro. Mycket, mycket prisvärda skor. Kavat är helt klart de bästa skorna tycker jag. Finns även en jätte bra guide för hur du skall få rätt storlek. Se längst till vänster på flikarna.

/Kråkmamman

2009-09-14 @ 20:21:21
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: kråkmamman

http://kavat.ebutik.se/

Här är den rätta webbadressen till Kavat skorna.

/Kråkmamman

2009-09-14 @ 20:24:45
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: mammaveronica

Jepp, det finns alla sorters skor i kavat. Stora tjejen har provat både vinterstövlar och höga kängor med kardborreband. Super vilket som. Gott om lurvigt foder i så varma är de. Stövlarna har läderskaft och nåt vattentätt material över foten. Men jag ska inte dilla mer, kom på att de har ju en webbshop ju. Vet man att modellen passar är det lätt att beställa, mått i cm finns i alla storlekar och så kan man få namnbrodyr på om man vill. Återkommer med adressen. Tidigare sålde coop kavat, synd att de slutat.

2009-09-14 @ 20:32:42
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se
Postat av: mammaveronica

http://kavat.ebutik.se/

Detta är rätt adress, kan vara lite knepig att hitta..

2009-09-14 @ 20:35:24
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se
Postat av: mammaveronica

Ok, sorry att jag tjatar om adressen, mitt modem krånglar så jag såg inte alla de nya kommentarerna om skorna innan jag fått iväg mina...

2009-09-14 @ 20:37:03
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0