SysterMys

Vi åkte hem en stund till mamma efteråt. Först kände jag inte alls för det. Hade en tryckande spänningshuvudvärk & var trött efter nattens dåliga sömn, men det blev en bra stund, med både tårar & skratt & kramar. Mamma stannade inte hela tiden efter begravningen, utan åkte med Färdtjänsten 13.15 tillsammans med sin PA.

När vi kom hem kände vi oss som två slokna blommor. Vi slappade i soffan & barnen for runt i sin vilda takt bredvid. Vi beställde Amerikansk Panpizza XL size & moffade i oss. La baren runt 19.30 & moffade godis framför IDO ihop med våra män. & medan H tog ett LÅÅÅÅÅNGbad. En skön kväll.

Idag åt vi långfrukost, var tar all tid vägen? & sedan packade syster med familj ihop & åkte till mamma & pappa innan avresan hemåt. Jag & mannen & Alice begav oss ut i trädgården där vi bestämt däjt med grannarna för att fixa deras slänt som är synlig från vår tomt. De dök inte upp förrän 11 & då för att säga att de hade en massa annat att göra & dessutom skulle på kalas vid 13. Nu är mannen & grannen ute & fixar en liten stund, men jag har gett Alice lunch & sövt henne med en promenad så jag känner mig inte så sugen på att kliva ut i gummistövlarna & blåbyxorna igen när inte de verkar särskillt inttresserade... Det blir rester av gårdagens pizza, sen tänkte jag ta med Alice för att köpa blommor till ikväll då vi ska till goda vänner på middag! Ska bli en rolig kväll, precis vad jag behöver!

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

stooor kram till er...

usch..de gör alldelels ont i hjärtat av att läsa om er sorg.

kramis

2009-09-19 @ 23:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0