Inget vatten i sikte...

...men det har varit VIN istället!

Pyjamas: vad har ni för typ av rör? Är det med ett platshöje om? Vi har kört med pistol på våra men det känns som plasten sväller. Nu är det 20 grader i grunden, men inget vatten så det är nog fruset längre bort mot vägen där vi inte fyllt så mycket. Förhoppningsvis får vi hit en ångmaskin imorgon som löser bort propparna 6 sen ska vi sätta dit en Y-koppling och sticka ner en värmekabel så det inte händer igen....

Svinto: Usch och fy, som tur är har vi el och värme & vi har duschat på annat håll. Fick "panik" i fredagskväll när det började lukta om all disk så jag kickade iväg mannen och hämta vatten & kokade upp hederligt diskvatten & torkade av alla bänkar & städade toalett och handfat och hällde vatten i alla brunnar, så nu funkar det ok igen.

Vårt vatten är fortfarande fruset. Antagligen är det fruset ett par meter ut där vi inte fyllt tomten så mycket ännu. Väntar på en ångmaskin och VVSare imorgon, hoppas de fixar detta snabbt. Nu funkar det ändå ok, har mycket vatten hemma i dunkar och PET flaskor så vi kan spola i toan, pappa kläckte idén om att fylla Cisternen (?) istället för att spola med hink, MYCKET najsare! & så har vi diskat upp allt som stått och luktat och torkat av och städat. Som tur är har vi varm inne, el och kan laga mat så det funkar helt ok, men man kommer ju uppskatta rinnande vatten betydligt MER när det väl kommer!

I fredags kväll åkte vi till svärsiarna för att sova och fräscha upp oss lite. Vi åt skaldjur och Ceasarsallad & drack vin & tittade på Let´s dance. Tycker Sauk, Gallio & Agneta toppar min lista men är rysligt besviken på den mega nervösa Birro, bättre lycka nästa vecka.

Igår var vi på Barndop. Träffade alla gamla vänner med barn, en liten nyfödd 7 veckors tjej fick jag snusa på, hon sov hela tiden. var tydligen vaken varannan dag och sova varannan dag, så söt. Alice stod och klappa på hennes huvud och sa "jag osså ha bebis" *ehrm* . Vi gav Efva Attling lilla halssmycke med hjärta tycker det är så fint, kan användas nu och hela vägen upp till vuxen ålder. Har önskat ett sånt av svärmor till Alice när hon fyller 2 år.

På kvällen så fick jag skjuts av Alice & mannen och gick på tjejfest, 2 tjejer från jobbet och en "främling" vi åt Sydafrikansk couscoussallad med Chorizo, feta, apelsin, russin & nötter i, jättegott & så en bit kladdkaka efteråt & så en massa vin till förståss. På slutet hämtades barskåpet in från förrådet och det shottades Passioa, tillslut insåg vi att klockan var 00.15 & det var hög tid att åka ner på stan. Där dansade vi järnet till klockan 2 då vi tog varsin taxi hem. Så jag är lite "trött" idag men uppfylld av allt roligt vi skratta åt igår!

Det är så sjukt för man märker verkligen hur bekväm man blivit, det verkligen tog emot att hoppa ur mysbrallorna & ta på sig partystassen & åka iväg istället för att krypa ner i soffan med popcornskålen. Som tur är hade vi en toppenkväll med en massa skratt & jag känner mig fylld av energi idag här hemma!

Kommentarer
Postat av: mammaveronica

fy vad jobbigt! Ska genast sluta klaga på att diskmaskinslangen fryser... Här blir det ju varmt och frostfritt när vi eldar... Inte kul när det fryser i backen..

2010-01-10 @ 17:40:01
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se/1/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0