Lite shopping & mys

Idag vaknade hela familjen vid 8.45. Så himla skönt! Vi satte fart ganska så fort & begav oss iväg till 2 olika möbelaffärer. Beställde detta på MIO:

Kansas

TV-bänk Kansas

& tittade även ut en rund matta & en soffa till övervåningen. Vi stannade för lunch på McDonalds, jag valde en Chicken El Maco & drack Cola Zero till & höll på att få en chock när jag kom hem & såg att en stackars liten hamburgare innehöll lite mer än 600 kcal. jag som ändå skippade pommesen. Hade tänkt ta en vegoburhare men de fanns inte med på menyn, har de tagit bort den? Köpte ett par Termobrallor på InterSport för 450:-

Mannen & Alice hoppade av hemma medan jag fortsatte till City Gross, där jag handlade mat & 2 mysstrumpor åt mig + benvärmare. Mina vinterskor är så låga i skaftet & läcker in snö så jag tänkte täta till dem med ett par svarta benvärmare.

När jag kom hem sov Alice, så jag passade på att maila mamma & när Alice vaknade så fikade vi frukt & sen har vi pysslat lite här hemma, målat bland annat & lagat lite mat.

Dagens meny:

Frukost 1 päron & 1 kiwi & te
Lunch: Chicken El Maco & Cola Zero
Fika: ½ Sharon, ½ apelsin
Kvällsmat: 50g Ryggbiff, ugnsbakade grönsaker med färsk oregano & vitlök, rödvinssås
Kvällsfika: Chokladfondue med 70% choklad, jorgubbar, ananas & te


Kommentarer
Postat av: Somris

Minns när Svinto var med i viktväktarna och då var det fiskburgaren utan dressingen som hade minst poäng. Nu är det säkert salladen.....

2010-01-03 @ 09:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0