Så var det ledigt igen...

Hade mer vett igår att lägga mig tidigt, fick 7,5h härlig sammanhängande sömn i natt. Men nu är man ju ledig igen så ikväll blir det väl sent igen kan jag tänka, Älskar att ligga & läsa minst en timme på kvällen, så avslappnande & mysigt!

Riktigt kallt var det i morse, -15 grader. Alice var alldeles rödblommig av bara den här korta biten vi har. Jag gick till jobbet idag med, skönt! En lugn dag, vi har sammanfört statistik av utvärderingar från höstens utbildningar. Slutade lite tidigare & hämtade en glad Alice som sovit på madrass idag med, men blivit väckt när grannkillen vaknade, det är det som är det värsta med mass-sovning, baciller & att inte få sova klart... Idag hade de skolat in en ny tjej "Fora" (Flora) säger Alice att hon heter, så sött.

Tyvärr kom mannen hem & sa att han inte kan vara ledig på torsdag då en av hans "gubbar" trillat från en maskin & brytit några revben. Så han får fixa med farmor till på torsdag. Typiskt! Men han får vara ledig en dag nästa vecka istället så de får en pappa, dotter dag!

Mannen kläckte en idé häromdagen som jag bara halvhjärtat lyssnade på, han föreslog att vi skulle köpa högtalarsystem på REAn, fine tänkte jag & tänkte på ett sånt vi har förberett för i taket i hela nedervåningen. Men så kom han hem med utdrag på en massa biosystem, jag hade fattat honom fel. Men nu har vi pratat igenom saken & jag har fått min vilja fram dvs att det är jäkligt ONÖDIGT att prioritera ett biosystem vi knappt kommer använda när vi är i STÖRRE behov av möbler till badrum, allrum samt ska ut & resa i vår (vilket vi är lite oense om oxå, jag vill åka till Grekland sola & bada, han vill till England & kolla på fotboll). Så vi kom överens om att köpa en DVD/Blueray eftersom vår gamla är trasig istället & sen spara övriga "biosystems"pengar till de andra sakerna istället. *suck*

Dagens meny:

Frukost: 1 banan & 1 kiwi & te
Lunch: Chili, 1 päron
Fika: 1 apelsin, 1 passionsfrukt & te
Kvällmat: Veggotaco´s i MexiPitabröd, quornfärs & en massa grönsaker! Mums!
Kvällsfika: Några överblivna knäck & kola & te

= ca 1400 kcal

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

vet inte om jag har sagt gott nytt år..?

så jag kikar in o gör de nu.



ja du..man kan verkligen ha olika prioriteringar ibland.

just nu drömmer vi båda om nya soffor.

får fel se när de kan bli.



kram kram !!!

2010-01-06 @ 00:35:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0