Utan vatten...

... blir livet liiite svårare...

Idag tassade jag upp på morgonkvisten då klockan ringt. Alice & mannen sov & snusade vidare. När jag skulle borsta tänderna fanns det plötsligt inget tryck i kranen längre, så jag jagade upp mannen & han har sedan ägnat sin lediga dag åt att försöka åtgärda den frusna vattenledningen... Nu står en fläkt på i grunden & mannen har legat med min hårfön & blåst halva kvällen därnere, men än så länge bara några små stackars droppar. Imorgon ska det ringas VVSare om det inte händer något underverk under natten. Känns ju sådär fräscht att gå på toa. Tvingade iväg mannen för att hämta vatten i vår jättedunk så vi iallafall kan spola i toan. Men man blir ju ganska så handikappad utan vatten. Det används ju hela tiden i ett hem. & nu hushåller vi med vattenfyllda petflaskor & stordunken..

Imorgon blir det badhuset så iallafall Alice & jag kan fräscha till oss lite. Alice är jätteglad "Bada huset mamma mojon" har hon sagt flera gånger sen  jag berättade det för henne, misstänker att det är det första hon kommer fråga om i morgon. Idag har hon kört stenhårt med frasen "Hej vad heter du?" så sött.

Hade en lugn dag på jobbet, på måndag kommer det rassla igång igen, då är journivån slut & verksamheten på topp igen, har TRE inbokade möten redan på måndag så dagen kommer gå i ett rasande tempo!

Dagens meny:

Frukost: 1 banan, 1 kiwi & te
Lunch: Chili, 1 apelsin
Fika: 1 sharon, 1 päron & te
Kvällsmat: Veggielasagne & grönsallad
Fika: 2 julknäcke med minilätta & 1 glas Cola Zero

Kommentarer
Postat av: somris

Vart hämtade ni vatten då? Hos svärföräldrarna?

Fy sjutton, det är nog det jobbigaste att vara utan tycker jag - vatten. Värme kan man klara sig lite längre tid utan, men vatten är svårare. Hoppas det löser sig snart!!

Värmande KRAMAR ifrån mig...eller varma o varma, har stått i -20 grader imorse och startat bilen med startkablar! :-(

2010-01-08 @ 08:04:09
Postat av: nhea

Vatten har hämtats på närmsta mack! Är nu hos svärisarna och fräschar till oss! Kram

2010-01-08 @ 22:42:58
Postat av: Pyjamas

Varmluftspistol rekommenderas varmt (fyndigt?) mot isproppar. Hos oss sitter propparna i krökar och i där rören/slangen förgrenar sig. Men de löser sig rätt fort om man ligger på ett tag. Hoppas det fixar sig snart för er...utan vatten är men verligen handikappad...och lite äckligt är det också bläää.



2010-01-09 @ 17:16:21
Postat av: svintoflickan

ja du de där känner man igen..blev så ibland när vi var små..att vattnet frös..osv..

burr...vet en gång när jag var typ 18 o bodde hos pappas dåvarande kvinna o hon skulle ha kräftskiva o vattnet frös..å då var de ändå sommar..hmm..alla fall så fick de bestämma ett kisställe ute..ha,ha.



jag fundera me på att ta bort julsakerna ...fast de är så mkt ljus som försvinner..

men annars tycker jag som du..allt blri stilrenare o snyggare:-)

å vi har köpt ltie nytt me..då är de kul att få ställa fram de sen efter julgrejerna.



kramis

2010-01-10 @ 11:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0